Ostalo > Svijet računala i mobitela
gta IV ?? problemi
te-te-ac:
--- Citat: sfreak - 11 Ožujak, 2010, 18:33:41 ---te-te-ac jesi pokrenuo to cudo ili sam bezveze pisao :toothy12:
--- Kraj citata ---
ma naletio na neku igru Prototype i sad se mal tam zajebavam.. a ovo cu onda kad mi to dopizdi.. :icon_biggrin:
igra mi je zanimljiva.. sam mislim da mi se nece dat obavljat misije.. neg onak landranje po gradu i to.. :toothy12:
sam kak da upisem šifre u telefon ??
PROOF:
2 put klikni gore :D
walkay:
--- Citat: dhorvat - 11 Ožujak, 2010, 19:59:05 ---Evo, instalirao, igra se pokrenula bez beda (Razor1911) i probao prvo benchmark na full detaljima (DirectX 11) i rezoluciji 1680x1050 i pokazao mi nešto manje od 27 FPS-a.
Konfa Core2 Duo E7500 2.93GHz, 2x 2GB DDR 800MHz Kingmax i Radeon HD 4870 1GB GDDR5.
Uđem u igru i sve je u redu dok ne dođe na red vožnja, odnosno prvi dodir sa W S A D kontrolama :icon_scratch: Igra stoji 2 sekunde i nakon toga ide glatko jedva 1 sekundu i tako ukrug. Koji je to qurac :dontknow: :angry7:
--- Kraj citata ---
Horvat! Jesi ti ubacio onaj file sto sam stavio ovdje, ili me niko ne slusa...! Evo ponovo: http://www37.zippyshare.com/v/86724691/file.html Probaj stim malo srediti grafiku i smanji rezoluciju, i stavi samo prvi patch, nista drugo! Jos nesto sa dx 11 nema sanse da ti dobro ide, vrati ga na dx 9!
dhorvat:
--- Citat: walkay - 11 Ožujak, 2010, 20:42:24 ---Horvat! Jesi ti ubacio onaj file sto sam stavio ovdje, ili me niko ne slusa...! Evo ponovo: http://www37.zippyshare.com/v/86724691/file.html Probaj stim malo srediti grafiku i smanji rezoluciju, i stavi samo prvi patch, nista drugo! Jos nesto sa dx 11 nema sanse da ti dobro ide, vrati ga na dx 9!
--- Kraj citata ---
Kaj da vratim? Win7 po defaultu ima 11. Kak da ja njega natjeram da mi radi u starom DX-u? :toothy11:
Ajde probat ću sa patchom to što kažeš, ali problem je u tome kaj meni potpuno isto radi na full detaljima i na minimalnim detaljima. Nekaj ne valja :sad3:
andy:
Možd ti nevaljaju driveri.. Stare verzije...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju