Tehnički kutak > Tuning skutera
Molim vaše mišljenje - Malossi setup
walkay:
Sigurno ne zelis mhr team! To je high end kit za utrke a ne za cestu! Ako imas novaca nabolje uzmi Malossi MHR Repliku kit sa Malossi MHR Replika spuhom, i stavis dobar prijesnos i karb 22 mm, i miran si! :headbang:
dhorvat:
--- Citat: domagoy 46 - 08 Ožujak, 2010, 18:12:34 ---a mhr team ???
--- Kraj citata ---
Gle, po ovim izjavama mi izgleda ko da se kužiš baš u kiteve :icon_scratch:
Stavi Malossi Sport 70ccm, MHR Replica spuh i fergazer 17.5, maximalno 19. Jer 22 je prevelik i za due plus :toothy11:
Za početak budeš jako zadovoljan kako će ti motor ići :icon_thumright:
domagoy 46:
ma ne mislim ja to sebi stavljat....nego ovaj jedan stavio oglas na forumu skuteri bih....da mu je na skuteru MALOSSI kit
MALOSSI auspuh
Malossi prijenos,
carb. 22mm
polini filter zraka
i da s tim mu ide 140 km/h...znam da je to nemoguće..otvorio sam ovu temu samo da vidim šta vi mislite i kolika bi bila realna cijena s tim setupom
3alfa3:
--- Citat: domagoy 46 - 09 Ožujak, 2010, 18:23:45 ---ma ne mislim ja to sebi stavljat....nego ovaj jedan stavio oglas na forumu skuteri bih....da mu je na skuteru MALOSSI kit
MALOSSI auspuh
Malossi prijenos,
carb. 22mm
polini filter zraka
--- Kraj citata ---
Ko da prodajes auto i napises Opel
--- Citat: domagoy 46 - 09 Ožujak, 2010, 18:23:45 ---i da s tim mu ide 140 km/h...znam da je to nemoguće..otvorio sam ovu temu samo da vidim šta vi mislite i kolika bi bila realna cijena s tim setupom
--- Kraj citata ---
Moguce 140 km/h, zasto ne. Ali ako takav skut daje ispod 2000-3000€, onda ga kupi dok nije prodan jer je cijena smijesna.
Jedino prvo provjeri da li ide toliko :toothy12:
doritos:
--- Citat: domagoy 46 - 09 Ožujak, 2010, 18:23:45 ---ma ne mislim ja to sebi stavljat....nego ovaj jedan stavio oglas na forumu skuteri bih....da mu je na skuteru MALOSSI kit
MALOSSI auspuh
Malossi prijenos,
carb. 22mm
polini filter zraka
i da s tim mu ide 140 km/h...znam da je to nemoguće..otvorio sam ovu temu samo da vidim šta vi mislite i kolika bi bila realna cijena s tim setupom
--- Kraj citata ---
daj molim te koji lol ono, to se jedva postize sa kompletnim high endom za trke, mislim to treba sve biti savrseno ustelano i slozeno ko se kuzi u to...mislim ono , izjave meni ide 150kmh i to , strava :laughing3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju