Tehnički kutak > Tehnička pitanja
puko cilindar
Crazy Kuree:
eto vi varite čim hoćete, ovo nije nakapano vari se jednako lako kao i obično željezo, po ovom varu možeš čekićem udarat i prije ćeš cjeli cilindar udubit ili pokidat već taj var
J.U.R.C.A:
--- Citat: Crazy Kuree - 10 Ožujak, 2010, 16:07:23 ---eto vi varite čim hoćete, ovo nije nakapano vari se jednako lako kao i obično željezo, po ovom varu možeš čekićem udarat i prije ćeš cjeli cilindar udubit ili pokidat već taj var
--- Kraj citata ---
postojio mogucnost da cilindar nije klasicni gus vec zeljezo pa je moguce sa co2 variti!
speed:
--- Citat: J.U.R.C.A - 10 Ožujak, 2010, 17:03:36 ---postojio mogucnost da cilindar nije klasicni gus vec zeljezo pa je moguce sa co2 variti!
--- Kraj citata ---
zeljezo se dijeli na celik i lijevano zeljezo(gus)
Kamba:
željezo i čelik nije isto.....a pogotovo nemožeš reć da je gus lijevano željezo.....svašt....ja sam bravar,nisam profi varioc al odlićno varim i vario sam sve vrste materijala.....gus se vari gusenom elektrodom i to je to......bez komplikacija ikakvih: kupi jednu gusenu elektrodu 2.5 mm, malo fleksericom zasijeci pukotinu i pruži var sa malo jačom amperažom(120 ampera), naravno sa elektro aparatom.....gotova stvar.....
speed:
--- Citat: Miroslav Kamba - 10 Ožujak, 2010, 18:30:52 ---željezo i čelik nije isto.....a pogotovo nemožeš reć da je gus lijevano željezo.....svašt....ja sam bravar,nisam profi varioc al odlićno varim i vario sam sve vrste materijala.....gus se vari gusenom elektrodom i to je to......bez komplikacija ikakvih: kupi jednu gusenu elektrodu 2.5 mm, malo fleksericom zasijeci pukotinu i pruži var sa malo jačom amperažom(120 ampera), naravno sa elektro aparatom.....gotova stvar.....
--- Kraj citata ---
nemozes ti to meni reci koji to studiram ::) ::) ::) ::)
zeljezo koje dobijemo u prirodi je necisto,daljnjom obradom dobijemo celik i celik je sve do 2,03 % ugljika u sebi,sve iznad je lijevano zeljezo (giza,gus) ovisi kako to ljudi zovu,lijevano zeljezo i celik su proizvodi zeljeza,a sad cyl imaju u sebi i drugi primjesa
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju