Tehnički kutak > Tehnička pitanja
puko cilindar
Crazy Kuree:
eto koliko bezvezne rasprave, sad još se neko treba javit da to nemože sa co2 se zavarit a eno ti slika cilindra zavarenog sa co2 + šta smo varili još sigurno 10 cilindara
pajo:
baš čudno sad sam pričo na poslu(uljanik)u vezi varenja gusa znači ovako gus se isključivo vari sa elektrodom za gus i preporuka je da se materjal zagrije prije varenja.(ničim drugim)co2,autogeno itd,(NE).možda ga je moguče ali nisam 100% siguran zavariti argonom??
e sad vi ste to zavarili sa co2(punom ili punom praškovom žicom)ustvari ne zavarili nego samo malo nakapali kolko je bilo moguče,što se vidi po slici.tako da samo je pitanje koliko če to vremenski držati...
tako da nebi nikom preporučio da vari gus sa ničim osim gus elektrodom... :icon_thumright:
wonderkid:
--- Citat: pajo - 10 Ožujak, 2010, 15:43:31 ---baš čudno sad sam pričo na poslu(uljanik)u vezi varenja gusa znači ovako gus se isključivo vari sa elektrodom za gus i preporuka je da se materjal zagrije prije varenja.(ničim drugim)co2,autogeno itd,(NE).možda ga je moguče ali nisam 100% siguran zavariti argonom??
e sad vi ste to zavarili sa co2(punom ili punom praškovom žicom)ustvari ne zavarili nego samo malo nakapali kolko je bilo moguče,što se vidi po slici.tako da samo je pitanje koliko če to vremenski držati...
tako da nebi nikom preporučio da vari gus sa ničim osim gus elektrodom... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
u potpunosti se slazem s ovim,pito majtora koji je meni vario cilindar i reko da se bas s gusnim elektrodama to vari i da je sve ostalo tako reci fus i da je jako vjerojatno da bi moglo ponovo puknuti
pajo:
--- Citat: wonderkid - 10 Ožujak, 2010, 15:54:40 ---u potpunosti se slazem s ovim,pito majtora koji je meni vario cilindar i reko da se bas s gusnim elektrodama to vari i da je sve ostalo tako reci fus i da je jako vjerojatno da bi moglo ponovo puknuti
--- Kraj citata ---
mislim svašta ljudi rade moguče je svačim nasrat,nakapat i zavariti,čak što dottore kaže super ataackom ;D
mislim netraba ponavljat jedini pravi poso se zna čime se vari :icon_thumright:
wonderkid:
--- Citat: pajo - 10 Ožujak, 2010, 15:59:58 ---mislim svašta ljudi rade moguče je svačim nasrat,nakapat i zavariti,čak što dottore kaže super ataackom ;D
mislim netraba ponavljat jedini pravi poso se zna čime se vari :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
to je istina ali jbg sigurnost je sigurnost,bolje da se to napravi kako se spada(majstor) nego nes doma fusat i onda poslije jebada kad nes pode po zlu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju