Tehnički kutak > Tuning skutera
Stari Rox od Kiće - prijenos minarelli...
dhorvat:
--- Citat: pajo - 07 Ožujak, 2010, 11:33:31 ---znam kad sam montiro polini torqe,i s6 variomat sa hebo remen 760x16 skuter se preporodio ni ne pomišlja na padanje okretaja na bilo kojoj brzini.a kamoli da ima rupe.
remen se na variomatu penje 2mm do samog vrha sa remenom 16mm,a vijerujem da sa 16,5 remenom bi se mogo popesti do samog vrha??
tako da vijeujem da minarelliju jako puno igra zadnja polutka i variomat....
--- Kraj citata ---
Samo ja još nisam "sjeo" na pravu kombinaciju :angry7:
mario_f15:
--- Citat: dhorvat - 07 Ožujak, 2010, 12:21:15 ---Samo ja još nisam "sjeo" na pravu kombinaciju :angry7:
--- Kraj citata ---
bome ni ja
horvat kad probas taj remen javi...da znamo i mi...mozda se i ja odlucim za to :icon_thumright:
al nije mi jasno kake su to polutke? ::)
ChRiStIaN:
kad sam ja reko da motor s onim svim djelovima bez (sve osim kita i radilice) ide 110 i preko smijali su mi se ljudi
marko_AeRoX:
--- Citat: ChRiStIaN - 07 Ožujak, 2010, 14:20:51 ---kad sam ja reko da motor s onim svim djelovima bez (sve osim kita i radilice) ide 110 i preko smijali su mi se ljudi
--- Kraj citata ---
a ti nemas pojma kaj si delal s njim... opet si negde bil pijan i nekome si dal motor, ovaj se zaigral i vrnul ti turbo pilu :toothy3:
tomof10:
@pajo nemoze ti se remen popet do vrha varia jer trebas vece polutke ja sa mhr OR variom,torqom,rms kvacilom,winigbeltom i polinijevim remenom 800 x 17mm i duljom getribom nema pada okretaja niti kakve rupe i remen se dize do vrha ventilatora ja sam pre zadovoljan sa performansama i malossi gus(preraden) sa stage 6 pro spuhom:D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju