Tehnički kutak > Tehnička pitanja

razrada gus cilindra, posle specijale ...

<< < (2/4) > >>

gagi racer:
jel moze odgovor :)

fic:
u tvom slucaju ne igra neku preveliku ulogu... al ono stavi serijski i tako razradi

gagi racer:

--- Citat: fic - 07 Ožujak, 2010, 15:35:41 ---u tvom slucaju ne igra neku preveliku ulogu... al ono stavi serijski i tako razradi

--- Kraj citata ---

kako to ??? jer npr, na fabrickom auspuhu idu 15.5grama rolnice, a na ovu rezonu idu 11 grama, iako su mi jos teske, znaci oko 10 grama....

a da radi na leru ? dali treba da radi neko vreme na leru, dok nekrenem da ga razradjujem  sa malo gasa >>>

doc-sr150:

--- Citat: gagi racer - 07 Ožujak, 2010, 15:54:21 ---
kako to ??? jer npr, na fabrickom auspuhu idu 15.5grama rolnice, a na ovu rezonu idu 11 grama, iako su mi jos teske, znaci oko 10 grama....

a da radi na leru ? dali treba da radi neko vreme na leru, dok nekrenem da ga razradjujem  sa malo gasa >>>

--- Kraj citata ---
razradi ga na serijskom auspuhu i 15,5g rolicama da nejde previše u okretaje...ostavi nek odradi 10min na leru i onda ljepo laganini skuriš dva rezervara goriva(u koj možeš stavit još čep ulja) i poslje toga samo gas...

gagi racer:

--- Citat: doc-sr150 - 07 Ožujak, 2010, 17:38:02 ---razradi ga na serijskom auspuhu i 15,5g rolicama da nejde previše u okretaje...ostavi nek odradi 10min na leru i onda ljepo laganini skuriš dva rezervara goriva(u koj možeš stavit još čep ulja) i poslje toga samo gas...

--- Kraj citata ---

e hvala ti :) stavicu onda fabricki auspuh i teze rolnice bas zbog okretaja, ali moram dodatno da stelujem karb, jer ga do sada nisam nastelovao....

PS : izvadio sam pumpu za ulje :) pa cu stavljati 200ml na 5 litara :) znaci predjem 200km, izacice me oko 13 litara i 520ml ulja :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju