Tehnički kutak > Tehnička pitanja
razrada gus cilindra, posle specijale ...
vanjossi:
da nije malo previše 4% mješavina? ako stavljaš full sintetiku dosta je 2% ili malo više ako ga razrađuješ
steeef:
--- Citat: vanjossi - 08 Ožujak, 2010, 14:12:27 ---da nije malo previše 4% mješavina? ako stavljaš full sintetiku dosta je 2% ili malo više ako ga razrađuješ
--- Kraj citata ---
2 i pol posto mješavine uvrh glave sa sintetičkim uljem,ostalo je previše..
a ovo za termostat je teška glupost izvadit ga 2 jer to ti more više štetit neg koristit...i kakvo pregrijavanje po ljeti??znač uopče kak termostat funkcionira i koja mu uloga?
gagi racer:
--- Citat: stefek - 08 Ožujak, 2010, 14:42:30 ---2 i pol posto mješavine uvrh glave sa sintetičkim uljem,ostalo je previše..
a ovo za termostat je teška glupost izvadit ga 2 jer to ti more više štetit neg koristit...i kakvo pregrijavanje po ljeti??znač uopče kak termostat funkcionira i koja mu uloga?
--- Kraj citata ---
znam kako radi.... ali svi koje poznajem sto su stavljali kitove su vadili termostat, bas iz razloga da se ne pregreju :)
--- Citat: vanjossi - 08 Ožujak, 2010, 14:12:27 ---da nije malo previše 4% mješavina? ako stavljaš full sintetiku dosta je 2% ili malo više ako ga razrađuješ
--- Kraj citata ---
aj mi pojasni kako se to racuna ???? hocu da skontam, i koliko je optimalno kada se razradjuje motor ??? a koliko kada je motor razradjen ???
vanjossi:
znaci 2 % ulja na litru benzina bi bilo 2*1/100=0,02 litre ulja ako je 5 litara benza 2*5/100=0,1 litra ulja ili 1 dcl, pa dok se razrađuje možeš staviti 2.5% anakon razrade 2% ulja
steeef:
--- Citat: gagi racer - 08 Ožujak, 2010, 15:14:53 ---znam kako radi.... ali svi koje poznajem sto su stavljali kitove su vadili termostat, bas iz razloga da se ne pregreju :)
aj mi pojasni kako se to racuna ???? hocu da skontam, i koliko je optimalno kada se razradjuje motor ??? a koliko kada je motor razradjen ???
--- Kraj citata ---
bezveze...imaju i moi frendovi kitove na motorima pa ima i termostat...dok dođe na radu temperaturu on otvori i motor se najnormalnije hladi,bilo ljeto ili zima..
ja na svom spu isto imam termostat i nikad nikakvih problema...sumnjam da budeš imal i ti...btw ti nisi stavljal kit..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju