Tehnički kutak > Tuning skutera

koji kit?

<< < (5/6) > >>

Ceki21:
Ja sam prije mjesec dana kupil malossi sport (100€), malo ga dotjeral i ide puno bolje od serijale (friziran cilindar također) i ima osjetno vise snage

vasso123:

--- Citat: Mr J - 30 Srpanj, 2007, 20:53:35 ---znam da su neki ljudi sa limenim lamelama imali bolji odaziv na gas nego sa karbonskim...

--- Kraj citata ---
Hahaha...sala ili?Pa naravno da ces imati bolji odziv na gas sa limenima kad je metal fleksibilniji od karbona...

roby44:
pa ja sam masovno cuo da ljudi govore kako je bolji odaziv s karbonskim... nelogicno al eto,događa se..

hellboy_90:

--- Citat: Ceki21 - 30 Srpanj, 2007, 22:37:23 ---Ja sam prije mjesec dana kupil malossi sport (100€), malo ga dotjeral i ide puno bolje od serijale (friziran cilindar također) i ima osjetno vise snage

--- Kraj citata ---

NOV???????

kako si ga doterao? tj. šta si sve radio na cilindru? koji spuh imaš?

btw, meni ništa ne znači taj autobil itd... ja sam iz srbije... ;)

Ceki21:

--- Citat: hellboy_90 - 30 Srpanj, 2007, 23:47:55 ---
--- Citat: Ceki21 - 30 Srpanj, 2007, 22:37:23 ---Ja sam prije mjesec dana kupil malossi sport (100€), malo ga dotjeral i ide puno bolje od serijale (friziran cilindar također) i ima osjetno vise snage

--- Kraj citata ---

NOV???????

kako si ga doterao? tj. šta si sve radio na cilindru? koji spuh imaš?

btw, meni ništa ne znači taj autobil itd... ja sam iz srbije... ;)

--- Kraj citata ---

Nov, u ducanu...
Prelivni sa strane nisu dirani, nego onaj prelivni s gornje strane je diran, i ispuh je poliran, malo proširen i dignut, a auspuh je sc08

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju