Tehnički kutak > Tuning skutera

koji kit?

(1/6) > >>

hellboy_90:
imam runner-a sa tecnigas next-r i multivarom. skupio sam nešto malo parica za kit. zanima me koji kit je najpogodniji za moj auspuh. (obrtaji itd...) da li je teško da se ugradi kit? ja ne znam nešto preterano, ali bi mi otac pomogao oko toga... prešao sam oko 8000 km, jel potrebno da menjam ležajeve na radilici? koliko para bi me oni ispali?

razmišljam se za neki od ovih kiteva...

CYLINDER POLINI 70CC SPORT €134.04
70CC STAGE6 SPORT PRO €139.82
CYLINDER KIT 70CC TOPPERFORMANCE TROPHY €138.86
CYLINDER KIT 70CC MALOsSI SPORT €137.90

igor.sb:
ili malossi ili top

dosta njih vele da je top trofy nekako najizdrzljiviji

i kao po nekim karak....sta ja znam, top daje vise krajnje, dok malossi i polini daju bolje ubrzanje, de ga znaj jel tako

a za lezajeve, i nije tako hitno, sigurno ce izdrzat, samo pitanje do kada

a lezajevi i semerinzi oko 150kn-200kn kod nas

Benjamin:
Moj izbor definitivno Trophy.Imam ga sad na Stalkeru i predobar je prezadovoljan sam.Imao sam i Malossi sport slabiji je i nije mi bas.Mislim bolji je i on od serijala ali je top jaci.

Top ima veci klip sto daje i nesto malo vise snage.Motor vuce odozgola ko blesav i krajnja mu je ok makar meni je prijenos nastelan da ima vise snage odozdola a manje na kraju jel mi tako bolje pase.

hellboy_90:

--- Citat: Benjamin - 28 Srpanj, 2007, 21:10:47 ---Moj izbor definitivno Trophy.Imam ga sad na Stalkeru i predobar je prezadovoljan sam.Imao sam i Malossi sport slabiji je i nije mi bas.Mislim bolji je i on od serijala ali je top jaci.

Top ima veci klip sto daje i nesto malo vise snage.Motor vuce odozgola ko blesav i krajnja mu je ok makar meni je prijenos nastelan da ima vise snage odozdola a manje na kraju jel mi tako bolje pase.

--- Kraj citata ---

da nemaš neki snimak ubrzanja ili nešto tako...? (mada ti nemaš brzinomer...  :toothy3:)

ti imaš zx, a ovo je drugi spuh... meni je totalno čudan ovaj spuh, ja nema šansi da ga naštelujem na serijali, pa sam zati skeptičan po pitanju kako će on ići na kit...

Benjamin:
trebao bi ici dobro.Taj auspuh je za tu snagu kaj nudi trophy.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju