Imas i druge dijelove koji stvaraju probleme. Npr. vodena pumpa, nije isto kada se vrti na 8000 rpm i 12 000rpm. Lezaji isto tako, opcenito puno toga brze odlazi jer je sve ubrzano.
Remen koji dodje 250kn traje duplo manje km nego tvornicki koji je skoro duplo jeftiniji...
Zamisli da fizicki nesto radis, umjerenim tempom, i probaj 200% brze raditi, pa ces vidjeti razliku.
Uglavnom, ne nadaj se da ce sve biti tako bajno, jer mozda neces moci odrzati ritam ulaganja...
Najcesce se slozi takav setup, i kad naperes ekipu to sve rastavis i vratis u serijalu ili slabiji kit...
Ako to slozis, morati ces sam praviti mjesavinu, znaci svaki puta kada tankas, uljevas i ulje u rezervoar. Na tom setupu bi bilo dnevno 50-ak kn benzina, i 200kn ulja mjesecno. (barem bi meni tako bilo, i taj ritam ne bi mogao dugo pratiti). Ja imam base kit, i to mi je 20kn dnevno i 1,5L ulja mjesecno.
U vezi tvog potpisa, pise da kupujes karbonske lamelice, kupi set novih Malossi, jer se ne isplati igrati sa polovnim. Cijena je oko 120 kuna.