Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
igore vidim da se ti kuzis u brzine ... evo danas sam uspio zašarafiti i pricvrstiti auspuh i stavio druge rolice i sr mi je serijski navukao ovoliko.... a frend se iza mene ganjao s yugom 45 i njemu je isto tolko pokazivalo... hvala unaprijed
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
A gle moguce je da ide 97 prave brzine...ZX,multivar i teske rolice...moguce je da ga jbš....jos i 12 frga... pa mislim kad gledas...je...al u splitu,tam je drugaciji zrak naime
oprema se modernizira.....panju....btw rolne mjere do 140
koja svrha da mjere do 140??
kazem samo da mi ide toliko kolik osam rekao,nelazem jer nemam potrebu niti koristi za tim tako da...
Mene oduvijek zanimalo kako se da to srediti da satovi ne lažu??? Dal zna netko? Mislim, kad smo već kod toga da ne otvaram novu temu!
a gle evo ja sam isto toliko navukoiza mene je bio frend tunjo iz bebrine u merđanu imo je sedamneske i isto nam je pokazivaloznaci blizu 190
nekzem jaide on po satu ..to ti vjerujemoevo nadi par projekata tu...pa ces vidit da base setap ima sta ici 100km/H a di je onda serijala
po satu na runneru mi ide 107....ali po realnom 97...rekao ti je kolega gore da je moguce zbog tezih rolnica,ako uzmes u obzir da imam multivar 2000 i rtolnice od 7,3 i zx...SH*T HAPENS
jbg cok prihvati da te serijala sa zxom i multivarom pere