Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Kako zašarafit auspuh na runneru?
CoK:
De lol
kako si rijesio potrosnju?
--- Citat: jprekrit - 07 Ožujak, 2010, 00:55:11 ---Mene oduvijek zanimalo kako se da to srediti da satovi ne lažu??? Dal zna netko? Mislim, kad smo već kod toga da ne otvaram novu temu!
--- Kraj citata ---
Moras imati identican sat ovome sto ga maarko007 ima
ali to je tesko
zato skuliraj i izmjeri sa autom :icon_thumright:
maarko007:
--- Citat: CoK - 07 Ožujak, 2010, 00:58:21 ---De lol
kako si rijesio potrosnju?
Moras imati identican sat ovome sto ga maarko007 ima
ali to je tesko
zato skuliraj i izmjeri sa autom :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
pa nastelo sam karb,gorivo mi bilo na full i zrak na min... :/,sad sam sve nastelo nadam se da ce biti oblje...
btw.,ne citas sve a petljas se...par postova iznad sam ti napisao da je popodne frend gazio autom iza mene -.-'
igor.sb:
satovi su napravljeni da lazu i da ne pokazuju tocno
na motoru, autu, traktoru, biciklu ako treba
samo da bi se takvi kao ovaj gore veselili
bilo je vec 3232522225 tema u ove 4 god na ovom forumu, nema smisla svakom novom pisat jedno te isto
ima teme o max brzinama pa nek si kopa, pa nek gleda koliko je ko imao na satu, po skuteru, po autu po ne znam cemu i koliko ona stvarno iznosi po gpsu
ajd bok
maarko007:
--- Citat: igor.sb - 07 Ožujak, 2010, 01:00:20 ---satovi su napravljeni da lazu i da ne pokazuju tocno
na motoru, autu, traktoru, biciklu ako treba
samo da bi se takvi kao ovaj gore veselili
bilo je vec 3232522225 tema u ove 4 god na ovom forumu, nema smisla svakom novom pisat jedno te isto
ima teme o max brzinama pa nek si kopa, pa nek gleda koliko je ko imao na satu, po skuteru, po autu po ne znam cemu i koliko ona stvarno iznosi po gpsu
ajd bok
--- Kraj citata ---
joj ajd bok odustani vise od ove teme...stvarno si napast...po svim mogucim mjerenjima meni ispada da mi laze sat 10 kmh al tebi se nemoze dokazat ,ko magarac si tvrdoglav -.-
king_zvona:
panjevi.....ovako......prije tjedan dana sam bio na tehničkom pregledu.....prvo sam uključio blokadu i nekako prošo.....i onda sam zamolio dečka koji radi da vidimo koliko ide na rolnama......na kompu je ispalo 115 km/h....s tim da je dečko sjedio na njemu a on ima otprilike 70-ak kila.....sumnjam da rolne lažu :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju