Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Kako zašarafit auspuh na runneru?

<< < (5/14) > >>

CoK:

--- Citat: maarko007 - 07 Ožujak, 2010, 00:45:15 ---ide max 97 realne brzine pa si vi tulite sta ocete...
a sta kao ide manje ili vise igore??
na starim runerima kazaljka ti vec stoji na 10 kad mirujes -.-

--- Kraj citata ---
i na leru ides 10km/h   :laughing7:

imo sam runnera i laze za tocno 22km/h

siđi na zemlju

maarko007:

--- Citat: CoK - 07 Ožujak, 2010, 00:49:04 ---i na leru ides 10km/h   :laughing7:

siđi na zemlju

--- Kraj citata ---

kako god...moj laze 10 kmh jer sam, 1.VOZIO KRAJ FRENDA SKUTER ISLI SMO JEDAN KRAJ DRUGOG I KAZALJKA MU JE BILA 10 KMH ISPOD  MOJE,2.ISTI TAJ FREND TERO AUTOM DANAS POPODNE IZA MENE.... tako da decki skulirajte se malo....

jprekrit:

--- Citat: CoK - 07 Ožujak, 2010, 00:49:04 ---i na leru ides 10km/h   :laughing7:

siđi na zemlju

--- Kraj citata ---
Joj pa dajte pustite čovjeka na miru... Pa valjda nije slijep da ne poznaje na ćuku!!! Osim toga, to nije tema za to! Bitno je da je složio spuh!!!

BTW: Moguće je da ima tolku krajnju s 7.2 rolama, ali sigurno mu je start katastrofa!!!

maarko007:

--- Citat: jprekrit - 07 Ožujak, 2010, 00:51:42 ---Joj pa dajte pustite čovjeka na miru... Pa valjda nije slijep da ne poznaje na ćuku!!! Osim toga, to nije tema za to! Bitno je da je složio spuh!!!

--- Kraj citata ---

jedan pametan ovdje...  :notworthy:

jprekrit:
Mene oduvijek zanimalo kako se da to srediti da satovi ne lažu??? Dal zna netko? Mislim, kad smo već kod toga da ne otvaram novu temu!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju