Ostalo > Svijet računala i mobitela
C: nece formatirati
Ceki21:
pa velim da je problem u tome da mi nece formatirati uopce !
a kamoli da instalira nekaj
Pupo:
--- Citat: Ceki21 - 05 Ožujak, 2010, 22:19:14 ---pa velim da je problem u tome da mi nece formatirati uopce !
a kamoli da instalira nekaj
--- Kraj citata ---
Neće formatirat ni kad staviš da boota sa cd-a i pokreneš instalaciju windowsa i tamo formatiraš iz onog plavog? Ako to neće, nepreostaje ti ništa nego spojit hard na komp i probat to napravit s nekim jačim programom!
Iwo SR Tuono:
HP Laptopi imaju opciju S.M.A.R.T stalno uključenu i nemoš ju isključit. Ta funkcija stalno očitava tvrdi disk o njegovom "zdravlju" i čim dobije informacije da će se pojaviti problemi na tom tvrdom disku Bios odmah urgira i gasi laptop. I sad kad bi otišao u bios i pogledao u dijagnostiku vidio bi da ti pokazuje grešku vezanu u Hard disk i pisalo bi change hard disk.
Ja sam taj hd stavio u svoj asus u kojem sa isključio smart u biosu i sve je normalno radio. Prema tome taj tvoj tvrdi disk ima il logičke loše sektore il mehanička oštećenja.Novi je oko 400kn ja mislim, zamjeni ga i bez brige si.
btw. taj tvoj laptop najvjerovatnije ima Toshibin 250GB hdd koji je jako loš sam po sebi i nije se dobro pokazao ni u toshibama a ni u pavilionima.
Ceki21:
sa hdd regeneratorom ne nalazi nikakve bad sectore...
a posto imam garanciju odlazi na servis ;)
Iwo SR Tuono:
Zato jer su vjerovatno vec preadresirani.
Dobro si napravio ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju