Ostalo > Svijet računala i mobitela

C: nece formatirati

(1/2) > >>

Ceki21:
HP 6735 laptop, nikad problema, jednostavno mi se windowsi srusili..
i jednostavno mi pise da je moguce da je disk ostecen dok treba formatirati i ta sranja
na D particiji imam dosta stvari sa faksa, ovo ono, od prijatelja cak nekaj sa njegovog kompa kaj si je prebacil

kaj da probam napraviti ?

nrg extreme:
Vrlo vjerojatno da je disk oštećen i da nema pomoći.
No probaj napravit sljedeće,pokušati instalirati s više verzija windowsa(možda su oni oštećeni?.
Ili probaj staviti linuxe bez instalacije u live izvedbi pa barem spasit podatke tako ili formatirat c particiju.sretno.

Pupo:
Nabavi novi cd s windowsima i formatiraj c particiju, instaliraj windowse i to je to. Podatci na D će ostat netaknuti i to je to. Svi sretni i zadovoljni. Ako se baš nemožeš oprostit s podatcima na C:, uvijek možeš izvadit disk i spojit na neki komp :) ili probat s nekom live distrom linuxa iako ja nikad nisam uspio tako riješit jer se baš nevole linux i win  :icon_biggrin:

Ceki21:
pa on bi meni trebal formatirati bez greske bez obzira na windowse, ne ?

Pupo:

--- Citat: Ceki21 - 05 Ožujak, 2010, 20:36:13 ---pa on bi meni trebal formatirati bez greske bez obzira na windowse, ne ?

--- Kraj citata ---

pa i formatirat će ti! Samo moraš iz boot menija formatirat tj kad je ona plava pozadina. Ovako iz windowsa nemožeš formatirat jer neće jer je na toj particiji sistem.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju