Tehnički kutak > Tehnička pitanja
sf2 nardo
zmijavci:
kad smo tek namontirali rolice,diznu i rs skut je iso ko lud i s dvojicom i jednim na njemu,,,,nisam se bas s njim nesto vozao i neki dan ga ja upalim ide sve 5 i ja sidnem jednoga i uvjek sa dvojicom ga zagusi od 65-70 :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:
speed:
--- Citat: zmijavci - 04 Ožujak, 2010, 16:38:38 ---kad smo tek namontirali rolice,diznu i rs skut je iso ko lud i s dvojicom i jednim na njemu,,,,nisam se bas s njim nesto vozao i neki dan ga ja upalim ide sve 5 i ja sidnem jednoga i uvjek sa dvojicom ga zagusi od 65-70 :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:
--- Kraj citata ---
pa o tome ti pricam,da je problem njega nastelat da ide super na svim otvorima gasa
zmijavci:
--- Citat: speed - 04 Ožujak, 2010, 16:40:24 ---pa o tome ti pricam,da je problem njega nastelat da ide super na svim otvorima gasa
--- Kraj citata ---
ma znam i ja to heben muuuuuuuuu :angry9: :angry9: :angry9:
Drnda:
lol, pa nardo na pezou je kao neki jaci base spuh.... gdje je problem njega nastelati, radi na nekih 8 tisuca rpm... ako sam ja nardo koji je vrtio 11300 okretaja vozio na serijali i isao je super na svim otvorima gasa, mozes i ti to... meni je jedini probem bio start...a sve drugo super.. potrosnja mi je bila od 4.x do 5.5 litara...
luna500rr:
--- Citat: zmijavci - 04 Ožujak, 2010, 16:38:38 ---kad smo tek namontirali rolice,diznu i rs skut je iso ko lud i s dvojicom i jednim na njemu,,,,nisam se bas s njim nesto vozao i neki dan ga ja upalim ide sve 5 i ja sidnem jednoga i uvjek sa dvojicom ga zagusi od 65-70 :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:
--- Kraj citata ---
namjestit cemo to cim bude malo ljepseg vremena :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju