Tehnički kutak > Tehnička pitanja

sf2 nardo

<< < (2/2)

zmijavci:
kad smo tek namontirali rolice,diznu i rs skut je iso ko lud i s dvojicom i jednim na njemu,,,,nisam se bas s njim nesto vozao i neki dan ga ja upalim ide sve 5 i ja sidnem jednoga i uvjek sa dvojicom ga zagusi od 65-70 :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:

speed:

--- Citat: zmijavci - 04 Ožujak, 2010, 16:38:38 ---kad smo tek namontirali rolice,diznu i rs skut je iso ko lud i s dvojicom i jednim na njemu,,,,nisam se bas s njim nesto vozao i neki dan ga ja upalim ide sve 5 i ja sidnem jednoga i uvjek sa dvojicom ga zagusi od 65-70 :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:

--- Kraj citata ---
pa o tome ti pricam,da je problem njega nastelat da ide super na svim otvorima gasa

zmijavci:

--- Citat: speed - 04 Ožujak, 2010, 16:40:24 ---pa o tome ti pricam,da je problem njega nastelat da ide super na svim otvorima gasa

--- Kraj citata ---

ma znam i ja to heben muuuuuuuuu :angry9: :angry9: :angry9:

Drnda:
lol, pa nardo na pezou je kao neki jaci base spuh.... gdje je problem njega nastelati, radi na nekih 8 tisuca rpm... ako sam ja nardo koji je vrtio 11300 okretaja vozio na serijali i isao je super na svim otvorima gasa, mozes i ti to... meni je jedini probem bio start...a sve drugo super.. potrosnja mi je bila od 4.x do 5.5 litara...

luna500rr:

--- Citat: zmijavci - 04 Ožujak, 2010, 16:38:38 ---kad smo tek namontirali rolice,diznu i rs skut je iso ko lud i s dvojicom i jednim na njemu,,,,nisam se bas s njim nesto vozao i neki dan ga ja upalim ide sve 5 i ja sidnem jednoga i uvjek sa dvojicom ga zagusi od 65-70 :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:

--- Kraj citata ---

namjestit cemo to cim bude malo ljepseg vremena :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju