Tehnički kutak > Tehnička pitanja
sf2 nardo
zmijavci:
zanima me vase misljenje o nardu na sreijali...da se on ustimat ali ja ga mislim skidat i nabavit nesto tipa gianelli,zx,rr..nezznam steti li nardo serijali,nisam puno vozio sf-a sa nardom a i necu dok ne cujem vase misljenje :help: :help: :help: :help:
speed:
--- Citat: zmijavci - 04 Ožujak, 2010, 16:22:25 ---zanima me vase misljenje o nardu na sreijali...da se on ustimat ali ja ga mislim skidat i nabavit nesto tipa gianelli,zx,rr..nezznam steti li nardo serijali,nisam puno vozio sf-a sa nardom a i necu dok ne cujem vase misljenje :help: :help: :help: :help:
--- Kraj citata ---
cekaj koje je tu sad tvoje pitanje???
luna500rr:
Nesteti, najbolji je za serijalu, nije ti zestok ko od minarellija, ako ga prodas bit ce ti odmah zao jer ti motor nece vise biti brzi od mog (s zxom sf lc ide 6,8s do 50 moj ide 6,5s :icon_tongue: )... Za usporedbu nardo ti vuce jace od zx-a al slabije od npr yasuni r-a, nesto kao gianelli reverse :hello:
zmijavci:
ako je tako nardo ostaje :toothy9: :toothy9: :toothy9:
speed:
--- Citat: luna500rr - 04 Ožujak, 2010, 16:28:10 ---Nesteti, najbolji je za serijalu, nije ti zestok ko od minarellija, ako ga prodas bit ce ti odmah zao jer ti motor nece vise biti brzi od mog (s zxom sf lc ide 6,8s do 50 moj ide 6,5s :icon_tongue: )... Za usporedbu nardo ti vuce jace od zx-a al slabije od npr yasuni r-a, nesto kao gianelli reverse :hello:
--- Kraj citata ---
jesi siguran da si ga dobro postelao...mhr team i ja smo se namucili dok smo njega i malossi replicu postelali takorec na serijali...ja sam imao dell 19,usis od 100 ccm,blokove preradjene i prijenos cijeli izmijenjen i jedva sam ga postelao,a ove gluposti da nije prejak za serijalu :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
nemozes usporedjivat minareli i pug masinu,jabuke i kruske u isti kos stavljati :angry7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju