Tehnički kutak > Tuning skutera
dellorto 21 problem
oliver:
ja sam se opet vratio na moju temu dosada nisam pronasao problem ali jedan moj frend na aerox vozio je malossi sport 70cc sa malossi prenos al seriski karb 12mm i skuter ide 115 al nadao se da kad stavi 19mm karb da skuter ce ici bolje ali i njega se desi ko i mene aerox nece da ide na krajne kao pre ali se pojacao start e sada sam se zamislio dali je moguce da i kod mene je taj problem dali da bacim taj moj 21mm i da si stavim kao pre 17.5mm pa molim vas ako ima neki problem slican nek kaze neko mislejne ???
oliver:
tjuneri pomozite ???
radomir.g:
Nasteluj taj 21mm karb kako valja, nema sanse da krajnja ostane ista kao sa manjim karbom. Mora biti veca, pa makar za 5 kmh...
oliver:
pa stimao sam ga 100 puta ali nece turaza prima savrseno bez ikakvih problema zabrzavajne je perfekno bolje od ocekivano sve lepo radi i pod malom skuter pali odlicno iz prve ali nece da ide na krajni i nece neznam sta da radim da ne slucajno je mala glavna dizna 90 na igla w7 a gljivu je malossi e5
radomir.g:
Kakva je boja svecice odmah nakon voznje na punom gasu?!
Znaci drzis full gas nekih 1km i onda odmah naglo kocis, gasis motor i proveravas svecicu...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju