Tehnički kutak > Tuning skutera
Najbolji auspuh za malossi sport?
Ghoul:
--- Citat: Crazy Kuree - 03 Ožujak, 2010, 23:22:51 ---stavi nardo pa će ti bit nebo i zemlja spram stage6 pro auspuha
--- Kraj citata ---
taj kramp nece nikad na moj skut :icon_biggrin:
ima frend due i nardo i taj spuh je groblje kakvog nema! pukla grana, ispala ona plocica s prigusivaca, nosac puca svako malo...
uostalom, probali smo malo iz finte usporedba start i medjuubrzanja...moj je jos bolji ispal jer na manjim obrtajima povuce jos jace nego nardo na visokim...tak da je razlika najvjerojatnije u top speedu za mozda koju sicu....nije nardo za pia tolko brutalan kolko ga vi tu velicate za minarelli...
uostalom, ja zelim da mi skuter i traje jer je ipak gus i ne zelim ga forsat u obrtaje...
Crazy Kuree:
istina da puca ali nemoj pričat dezinformacije, imo sam brdo auspuha na malossi sportu neprerađenom, nije u svakog uštelan isto skuter, moj setup sa skoro isti par setupova pa bude razlika nebo i zemlja u ubrzanju i krajnjoj...
doritos:
decki sve je tu do stelanja ziher...sve se da kombinirati jebeno...moze ispast pro bolji neg nardo a pak nardo moze ispast na kitu bolji od pro spuha ne...
opet nardo je otvoreniji i vise vrti i pogoduje termogrupi koja na visokim okretajima daje maximum ....al je kvaliteta tak tak, kako se kome posreci...
Crazy Kuree:
istina ali ja sam sebi štelam skuter i iz iskustva govorim o performasama narda naspram slabijih auspuha kad uštelujem. anketa je jako glupa kao i pitanje, bolje da je postavljeno koji je jači po performasama, onda bi bilo bisera koji bi tvrdili zx jači od nekog narda ::) najbolja opcija trajnost/ performase je yasuni R na malossi sportu ili neki slične snage kao yasuni, al kad se goovori o snagi to nije isto pitanje
vanjossi:
meni po tvojem pisanju izgleda kao da imaš nešto protiv toga da se cilindar preradi :dontknow:
ja znam iz iskustva da skuter ide triplo bolje, i nebi nikad vozio narda na malossi sportu original, al sto ljudi sto čudi, sto žena dvjesto sisa :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju