Tehnički kutak > Tuning skutera
Najbolji auspuh za malossi sport?
Crazy Kuree:
najgluplja rasprava, netaknut malossi sport ide puno bolje sa nardom ili shotom već s yasuni R ili neki slabiji kao ZX, samo je pitanje trajnosti
vanjossi:
nekuzim sta si htio rec, i sta sam ja to krivo napisao? ako vec zeli stavit narda/shota nek preradi cilindar i izvuko je max
Ti drziš teoriju da ga netreba preradit?
Crazy Kuree:
--- Citat: vanjossi - 03 Ožujak, 2010, 21:45:59 ---nekuzim sta si htio rec, i sta sam ja to krivo napisao? ako vec zeli stavit narda/shota nek preradi cilindar i izvuko je max
Ti drziš teoriju da ga netreba preradit?
--- Kraj citata ---
ne treba uopće dirat i opet će se pokazat kao najbolji po performansama, a normalno da je poželjno preradit ako se želi da još bolje ide
Ghoul:
kad stavim radilicu, lagere, postelam prijenos i frgu kak bog zapoveda + shift kajla onda cu snimit video ubrzanja kak ide preradjeni malossi sport cilindar sa klipom od dueta i stage 6 pro auspuhom... u svakom slucaju nebo i zemlja naspram kombinacije serijana malossi sport + leo RR koje je po mojem misljenju g#vn% od spuha koje nebi ni na serijalu stavio...
moj glas za nepreradjeni malossi sport cyl. ide sigurno na ispuh ala Yasuni R, Technigas RSII, Gia Reverse...
Crazy Kuree:
--- Citat: Ghoul - 03 Ožujak, 2010, 23:18:29 ---kad stavim radilicu, lagere, postelam prijenos i frgu kak bog zapoveda + shift kajla onda cu snimit video ubrzanja kak ide preradjeni malossi sport cilindar sa klipom od dueta i stage 6 pro auspuhom... u svakom slucaju nebo i zemlja naspram kombinacije serijana malossi sport + leo RR koje je po mojem misljenju g#vn% od spuha koje nebi ni na serijalu stavio...
moj glas za nepreradjeni malossi sport cyl. ide sigurno na ispuh ala Yasuni R, Technigas RSII, Gia Reverse...
--- Kraj citata ---
stavi nardo pa će ti bit nebo i zemlja spram stage6 pro auspuha
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju