Tehnički kutak > Tuning skutera
kako smanjit potrosnju
maarko007:
--- Citat: Crazy Kuree - 03 Ožujak, 2010, 23:53:41 ---u mene trošio sa 90 diznom oko 9 litara stalno full gas a pogledaj setup, sad i manje troši nisam još mjerio al dizna je 85. Na runnerima kao da nisu isti karburatori na svima, i da bude sve isto i da isto idu u nekog će trošit opet 1-2 litre manje ili više. za početak pogledaj smjesu i očisti filter zraka- on ak je prljav troši znatno više
--- Kraj citata ---
a kako mogu znati kolika mi je dizna ,karb i ostalo...
filter cu odma ocistit....
Crazy Kuree:
skineš karburator odvrneš čašicu i vidiš koje su dizne, na karburatoru također imaju oznake
maarko007:
--- Citat: Crazy Kuree - 03 Ožujak, 2010, 23:57:21 ---skineš karburator odvrneš čašicu i vidiš koje su dizne, na karburatoru također imaju oznake
--- Kraj citata ---
zahvaljujem :)
jprekrit:
ako imaš novijega runnera, onda sigurno imaš i 17,5 karb... A za diznu, ako nemaš blokadi ni limića onda je sigurno oko 64, a možda i veća ako je i potrošnja tolika. Serijska je mislim 56 ili tak neš...
CoK:
--- Citat: jprekrit - 04 Ožujak, 2010, 00:03:58 ---ako imaš novijega runnera, onda sigurno imaš i 17,5 karb... A za diznu, ako nemaš blokadi ni limića onda je sigurno oko 64, a možda i veća ako je i potrošnja tolika. Serijska je mislim 56 ili tak neš...
--- Kraj citata ---
Ako je ovaj u avataru onda je novi :dontknow:
53 je serijska,64,65 kad se skinu blokade :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju