Tehnički kutak > Tuning skutera
kako smanjit potrosnju
maarko007:
--- Citat: jprekrit - 03 Ožujak, 2010, 23:44:55 ---Kolko ti je maximalna na skuteru?
--- Kraj citata ---
varira uvijek...al ajmo zaokruzit na 80 realne
jprekrit:
--- Citat: maarko007 - 03 Ožujak, 2010, 23:46:23 ---
varira uvijek...al ajmo zaokruzit na 80 realne
--- Kraj citata ---
Pa mislim da nebi smio izgubiti na krajnjoj... Dal ti se motor čudno ponaša? Dal ti se zalijeva ili tak neš slično? Koju diznu imaš?
CoK:
Podesavanje karburatora,provjera otvorenosti el. coka,provjeri vakum slavinu,ciscenje filtera zraka...Jedno od toga sigurno. Koji karb,koja dizna tralalalala
maarko007:
--- Citat: jprekrit - 03 Ožujak, 2010, 23:49:28 ---Pa mislim da nebi smio izgubiti na krajnjoj... Dal ti se motor čudno ponaša? Dal ti se zalijeva ili tak neš slično? Koju diznu imaš?
--- Kraj citata ---
pa nemam nikakvih problema...sve ok radi....a za diznu neznam,nisam gledao jer nemam dugo motor....kak mogu znat kolka je?
Crazy Kuree:
u mene trošio sa 90 diznom oko 9 litara stalno full gas a pogledaj setup, sad i manje troši nisam još mjerio al dizna je 85. Na runnerima kao da nisu isti karburatori na svima, i da bude sve isto i da isto idu u nekog će trošit opet 1-2 litre manje ili više. za početak pogledaj smjesu i očisti filter zraka- on ak je prljav troši znatno više
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju