I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Otvaranje temeNaslov teme * Naslov teme mora sadržavati bit teme i biti potpuno razumljiv slučajnom promatraču o čemu bi se u temi moglo raditi.Otvaranje teme * Post kojim se otvara tema (a i općenito) mora biti kvalitetno napisan, argumentiran, jasno odvojiti vlastito mišljenje od eventualnog citata. * Ukoliko se neki tekst citira, treba se navesti izvor i link ukoliko postoji. * Početni post ne može u sebi sadržavati provokaciju. * Nekvalitetno otvorene teme biti će moderirane.
runner 2000 godiste,pitaj isusa kad je radena generalka,na njemu trenutno multivar i zx,sta bi trebaoi prekontrolirat i kako da mi ne zariba masinerija...
Opa, Marko više nije dijete, on je postao muškarac
ako je radilica i cilindar i klip dobri...zamjeni lezajeve semeringe(i vodene takoder),brtve,karike,remen uljne,rolice,remen,federe ulje u getribi,antifriz,počistiš frgu novi filter zraka...to ti je neka polugeneralka
ima ko jeftiniji nacin?? xD
imanediraj dok ide
i onda kad mi zariba ugrist cu s eza dupe neznam,pogledat cu mikroremen,i lezajeve i amen...al nisam dosad imao nikakvih problema na njemu...btw,kak d aznam kolki mi je karb?jel pise na njemu ili?
ne diraj dok vozi onda sve generalno mjenjat novo i to ti je to.
kad ti kazem kolka je kilometraza bit ce ti jasnije...... 28000 mal me frka da mi ne zariba jer nemam milijune eura i svaka lipica mi bitna pa sad ak mi zariba trebat ce mi 10 godina dok pokupujem nove dijelove...
Moja serijala je izdržala 38000 klanja, zadnjih 10000 sa ZX-om tak da ovo tvoje može bez problema još 7-8 tisuća izdržati. Zamijeni samo mikroremen radi sigurnosti i češće gledaj razinu vode u sustavu hlađenja. I naravno, nemoj ostat bez ulja