Općenito > Trgovine
Preporuka: Speedfight vs Jet Force
X-Thug:
svako hvali svoj skut,svako ima različite ukuse,uostalom da ti se nesviđa sf bili ga vozia,a da si moga uzet nešto šta ti se više sviđa??
Krompirko:
tnx na svim preporukama i pomoći, Tema closed!
Nikon:
--- Citat: speed - 26 Srpanj, 2007, 17:04:24 ---
--- Citat: Nikon - 26 Srpanj, 2007, 11:07:46 ---peugeot ti je dobar dok ne padnes ... posli ga gospa nemoze napravit da ide kako treba :binkybaby:
--- Kraj citata ---
ja sam sa svojim speedfightom pao 30 puta,al motor ide jos bolje nego prvi dan,mogu se mjesrit sa piagiom nrg i gilerom runner,stalker,uopce mi ne bjeze vec se vozimo usporedno,a sta se tice mono vilice ona se ne moze skrivit ni puknut,ja sam lupio u brinu sa brzinom od 80 km/h,steta-pokrivljena dva sarafa sta drze vilicu,poravnao ih i motor ide savreseno ravno bez ruku,al da ima nekih krsina od peugeota to da,sve ovisi na kakvog se namjeris,i da ne vozim ga u servis nego je sve hom made,novi ti je speedfight sad 14000 kn,eto toliko od mene,
--- Kraj citata ---
hmmz momak kojeg znan ima speed fight 1 50ccm speed fight 2 100ccm
sa tom dujom se zapuca sa 30 na sat i raspala se.. od vilice pa do svih plastika i masine u jagodama...... i sam govori kako neide nista nakon tog sudara.. a momak ima love ne stedi na njemu
P.S. meni je vilica kriva pa ide savrseno bez ruku a kad legnes u cosu da vis kako nosi... :laughing7:
roby44:
pa kako mozes na temelju jednog primjera rec da ne valja. ko zna sta je rastelano na skuteru. bas zato sto lik ima para odveo ga je u servis a znamo kako rade u servisima. ak hoce da mu skuter ide nek zaprlja ruke.
Nikon:
zasto sta san vozia novu pedesetku i neide dobro, a blokade skinute, ustelovana i razradjena ko da je po jajima vozena..
skuter je lip, al masina nije bajna... i sta oces rec da se njegov raspa s 30 na sat i da je to jedan jedini takav :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju