Općenito > Trgovine
Preporuka: Speedfight vs Jet Force
Nikon:
ha kako ide.. tvornicki??? nikako :icon_biggrin:
a tunirani vec ide lipo samo mono vilica = loshee ...
speed:
--- Citat: Nikon - 26 Srpanj, 2007, 11:07:46 ---peugeot ti je dobar dok ne padnes ... posli ga gospa nemoze napravit da ide kako treba :binkybaby:
--- Kraj citata ---
ja sam sa svojim speedfightom pao 30 puta,al motor ide jos bolje nego prvi dan,mogu se mjesrit sa piagiom nrg i gilerom runner,stalker,uopce mi ne bjeze vec se vozimo usporedno,a sta se tice mono vilice ona se ne moze skrivit ni puknut,ja sam lupio u brinu sa brzinom od 80 km/h,steta-pokrivljena dva sarafa sta drze vilicu,poravnao ih i motor ide savreseno ravno bez ruku,al da ima nekih krsina od peugeota to da,sve ovisi na kakvog se namjeris,i da ne vozim ga u servis nego je sve hom made,novi ti je speedfight sad 14000 kn,eto toliko od mene,
roby44:
dobar je peugeot za ostavit serijski... ja ih dosta znam 6,7 godina stari jos danas voze bez problema. je nesto slabiji od ostalih al zato pouzdan.
ivanm:
sf LC serijski ide čisto fino, ubrzanje malo sporije nego od piaggia, krajnja ista..
ne preporučam jet force, jer su skupi dijelovi, nema ih, a sf-a moš nabrijat kad hoćeš..
piaggio centar ima sve malossi dijelove sa pežo..
speed:
--- Citat: ivanm - 26 Srpanj, 2007, 17:53:09 ---sf LC serijski ide čisto fino, ubrzanje malo sporije nego od piaggia, krajnja ista..
ne preporučam jet force, jer su skupi dijelovi, nema ih, a sf-a moš nabrijat kad hoćeš..
piaggio centar ima sve malossi dijelove sa pežo..
--- Kraj citata ---
potpis,meni je sf jedan od ljepsih skutera
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju