Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Otvorenje sezone ZGB i okolica - 28.3.2010. - 14h kod KC-a

<< < (9/59) > >>

R@kija:

--- Citat: benelli - 03 Ožujak, 2010, 23:01:20 ---lux ne brini nisam lud napravit 300 i nešto    km pa da dodem u zg provozamo se sat vremena pa da cu ja nazad u istru......             imao sam i planu doc u zg na par dana sa skuterom i prespavat kod frenda u stanu pa da onda usput dodem na meeting a ne da cu ja dolazit u zg za meeting od sat vremena sa skuterom od 125cc i napravit 300km                                                                                                                                         sad sam se sjetio je svama mozda bio neki xt 125 plavi u rijeci,kad su svi krenuli na voznju a mi zakasnili pa sam vidio neki xt  ..... tamo ako ste to vi bili

--- Kraj citata ---

to je luŽijev xt

DeLUX:
da...to smo bili mi
nismo krenuli u vožnju s vama zato kaj je neš iskrsnulo pa smo zujali tam po centru nekih sat vremena  :icon_biggrin:

benelli:

--- Citat: DeLUX - 03 Ožujak, 2010, 23:04:43 ---da...to smo bili mi
nismo krenuli u vožnju s vama zato kaj je neš iskrsnulo pa smo zujali tam po centru nekih sat vremena  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
pa nismo ni mi krenuli jer kada smo dosli u rijeku isli smo nesto pojest i ono vratimo se i vidimo svi krecu tako da smo mi poslije svih krenuli, mozda si vidio mog vxa bio je tamo prema vama od onih zadnjih par skutera sta su ostali cijeli crn i naljla moj skuter gore mi smo bili jedini sa pu tablicama

DeLUX:
vjerojatno sam ga vidio...još mene neki dečko pita kao di se ide  :laughing3:
ja neznam ni di sam, a kamoli da znam di se mora ić  :laughing7:

benelli:

--- Citat: DeLUX - 03 Ožujak, 2010, 23:19:53 ---vjerojatno sam ga vidio...još mene neki dečko pita kao di se ide  :laughing3:
ja neznam ni di sam, a kamoli da znam di se mora ić  :laughing7:

--- Kraj citata ---
hahaha,dobro da se ne ljuti kristijan da mu spamamo bez veze u temi,ako odlucimo doc i dodemo kad je meeting javit cemo se .......

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju