Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Otvorenje sezone ZGB i okolica - 28.3.2010. - 14h kod KC-a
benelli:
--- Citat: DeLUX - 03 Ožujak, 2010, 22:15:01 ---ak organizator napiše neki plan da se ispuni dan (inače sam pjesnik) onda dođite inače vam se ne isplati...
D.A.N.Č.E.K. i ja smo došli u rijeku (180km) popili vruču čokoladu i pojeli neš u megiću i doma :sad3:
po meni neš bezveze i to smo mogli i doma al nema veze
zato prvo vidite di bi se sve išlo a ne da i vi dođete kod nas i bude vam ko nama :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
pa zna da samo šta i mi do rijeke smo imali 130 km tako da nismo mi u rijeci doma baš i bilo nam je kao i vama jedino šta znamo par njih iz rijeke pa sm ose zajebavali :icon_biggrin:
DeLUX:
--- Citat: benelli - 03 Ožujak, 2010, 22:20:00 ---pa zna da samo šta i mi do rijeke smo imali 130 km tako da nismo mi u rijeci doma baš i bilo nam je kao i vama jedino šta znamo par njih iz rijeke pa sm ose zajebavali :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
ja nisam nikog znao...mislim znao sam ovak po motorima
ak se ekipa u zg-u misli vozikat kojih sat vremena i svi se razbježat doma onda se ne isplati...
al ja mislim da će kićo napravit dobar meet i da nebude došlo do toga :icon_thumright:
andre@26:
Mene bi interesiralo da je onaj Zagorje tour kada radite duge ture po cijeli dan, na ono bi ja volio doći dogovoriti se s nekim da nas ugosti na dva dana, i dođemo dan prije prespavamo kod nekog drugi dan tura i onda prespavati i u jutro gas doma.
;D
DeLUX:
--- Citat: andre@26 - 03 Ožujak, 2010, 22:30:38 ---Mene bi interesiralo da je onaj Zagorje tour kada radite duge ture po cijeli dan, na ono bi ja volio doći dogovoriti se s nekim da nas ugosti na dva dana, i dođemo dan prije prespavamo kod nekog drugi dan tura i onda prespavati i u jutro gas doma.
;D
--- Kraj citata ---
to jedino možeš sanjat danas...
bilo bi super kad bi bilo takvih meeteva al to je nemoguće kod nas :laughing7:
benelli:
lux ne brini nisam lud napravit 300 i nešto km pa da dodem u zg provozamo se sat vremena pa da cu ja nazad u istru...... imao sam i planu doc u zg na par dana sa skuterom i prespavat kod frenda u stanu pa da onda usput dodem na meeting a ne da cu ja dolazit u zg za meeting od sat vremena sa skuterom od 125cc i napravit 300km sad sam se sjetio je svama mozda bio neki xt 125 plavi u rijeci,kad su svi krenuli na voznju a mi zakasnili pa sam vidio neki xt ..... tamo ako ste to vi bili
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju