Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Otvorenje sezone ZGB i okolica - 28.3.2010. - 14h kod KC-a
jprekrit:
--- Citat: ToNYGP1Racing - 28 Ožujak, 2010, 19:37:56 ---Ajd ajd to to sredi...
--- Kraj citata ---
Bit će... Samo da plaća sjedne na račun... :laughing7:
ToNYGP1Racing:
--- Citat: jprekrit - 28 Ožujak, 2010, 19:38:16 ---Horvat nije bil... Nebu ni slika jer niko nije ni slikal... :icon_scratch: Bar kolko se ja siječam...
--- Kraj citata ---
Nije niko slikao.. :(
--- Citat: jprekrit - 28 Ožujak, 2010, 19:41:20 ---Bit će... Samo da plaća sjedne na račun... :laughing7:
--- Kraj citata ---
S nestrpljenjem iscekujemo. ;D
Iznenadio sam se koliko ti ide runnerica. :) Ne bi bilo lose stavit neki kit gore. :) :laughing7:
3alfa3:
--- Citat: jprekrit - 28 Ožujak, 2010, 19:34:30 ---j****ti... Nemože.... Prvo moram ferode na delti zmeniti onda može... Danas sam jedva na breg v golubovcu zišel... Uf... Kak sam klel...
--- Kraj citata ---
Za Sljeme ti je najbitnije imat dobro podmazane lezajeve kotaca i rijetko ulje u getribi jer nizbrdo se ide sa zgasenim skutom...
ToNYGP1Racing:
--- Citat: 3alfa3 - 28 Ožujak, 2010, 19:45:33 ---Za Sljeme ti je najbitnije imat dobro podmazane lezajeve kotaca i rijetko ulje u getribi jer nizbrdo se ide sa zgasenim skutom...
--- Kraj citata ---
??? ??? Zasto s zgasenim? :icon_scratch:
jprekrit:
--- Citat: ToNYGP1Racing - 28 Ožujak, 2010, 19:43:35 ---Ne bi bilo lose stavit neki kit gore. :) :laughing7:
--- Kraj citata ---
Pa ima kita, samo kad se ja vozim.... :laughing7: :laughing7: :laughing7: Šalim se...
Bude... Bude išla replika gore, samo još malo treba pričekati... recesija još traje... :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju