Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Otvorenje sezone ZGB i okolica - 28.3.2010. - 14h kod KC-a
ToNYGP1Racing:
--- Citat: jprekrit - 28 Ožujak, 2010, 19:30:34 ---Ima na njoj još puno posla, ali to su samo želje... Ali te želje su daleko od ostvarenja...
BTW: Svakak... To treba ponoviti taj današnji meet... Super je i meni bilo!!! :toothy10: :toothy10: :toothy10:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: Bilo bi ljepo do sljemena jedna utrkica i spust.. :laughing3:
jprekrit:
--- Citat: ToNYGP1Racing - 28 Ožujak, 2010, 19:32:21 --- :icon_thumright: Bilo bi ljepo do sljemena jedna utrkica i spust.. :laughing3:
--- Kraj citata ---
j****ti... Nemože.... Prvo moram ferode na delti zmeniti onda može... Danas sam jedva na breg v golubovcu zišel... Uf... Kak sam klel...
marko_AeRoX:
aj ko bog da vam je dobro bilo... pri meni celi dan skoro kisa srala... ceka se horvat da stavi slike opet :toothy3:
ToNYGP1Racing:
--- Citat: jprekrit - 28 Ožujak, 2010, 19:34:30 ---j****ti... Nemože.... Prvo moram ferode na delti zmeniti onda može... Danas sam jedva na breg v golubovcu zišel... Uf... Kak sam klel...
--- Kraj citata ---
Ajd ajd to to sredi... ak ne bumo te slepali do gore.. ;D
Joj kako me sve boli. Nisam u formi stvarno.
E al ja zato sa serdom :laughing7: :laughing7: dolazim sljedeci put.. Ima da se cuje :headbang:
jprekrit:
--- Citat: marko_AeRoX - 28 Ožujak, 2010, 19:36:48 ---aj ko bog da vam je dobro bilo... pri meni celi dan skoro kisa srala... ceka se horvat da stavi slike opet :toothy3:
--- Kraj citata ---
Horvat nije bil... Nebu ni slika jer niko nije ni slikal... :icon_scratch: Bar kolko se ja siječam...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju