Tehnički kutak > Styling skutera
GILERA VXR
Punisher:
Polako Ante, ljudi ti govore svoje mišljenje kao što si i tražio, tebi se to nije svidjelo i uvrijedio si se...
Gle, neonke stvarno jesu prošlost (ja bi stavio diode jer možeš puno više s njima napravit nego neonkom) ali ako ti i dalje želiš držati neonku ostavi ju, nisi dužan nas slušati...
Sve što su ti ljudi ovdje rekli smatraj konstruktivnim savjetom i kritikom, a ne pljuvanjem.
Ja sam ti rekao, probaj staviti alu podnice i diode u zadnje svjetlo (jebeno će izgledati s ledicama), probaj nabaviti manji vjetrobran ili svog skrati (ako je to isplativo i sigurno jer ja nemam pojma) i nađi neki dashboard i stavi ga te kad već otvaraš instr tablu ja bi i tu nabio diode...
Što se tiče dioda to ti je sitnica i nije teško napravit i smontirat u zadnje svjetlo.
Za dashboard odaberi sliku koja ti se sviđa i odi u 'grafičke dućane' i pitaj koliko bi došlo da ti isprintaju i plastificiraju (onda će ti trajati ako je plastificirano), ili ako sam želiš probaj poslije printanja izljepiti sa selotejpom nekim full prozirnim pa vidi kako ti ispada.
Probaj razmislit o svemu :icon_thumright:
ChRiStIaN:
e lik...uletio si sa neonkom koja privlači komarce i mrežicama koje izgledaju ko da su protiv komarada za prozor i sad ocekujes neko divljenje il neznam šta...pogle malo po forumu projekte, stylinge i sl i onda se javi i nauci razmisljat malo odraslije a ne na razini djeteta od 3 godine...j#bote samo su ti ljudi svoje rekli a sad se pjenis...sta si onda stavio scoot ak nemozes podnjet kritike ::)
Punisher:
--- Citat: KicHo7 - 26 Srpanj, 2007, 09:52:30 ---e lik...uletio si sa neonkom koja privlači komarce i mrežicama koje izgledaju ko da su protiv komarada za prozor i sad ocekujes neko divljenje il neznam šta...pogle malo po forumu projekte, stylinge i sl i onda se javi i nauci razmisljat malo odraslije a ne na razini djeteta od 3 godine...j#bote samo su ti ljudi svoje rekli a sad se pjenis...sta si onda stavio scoot ak nemozes podnjet kritike ::)
--- Kraj citata ---
Ok smiri i ti nemoj razbuktavati strasti, tu smo da učimo jedni od drugih i po mogućnosti se družimo :icon_thumright:
P.S. Nemoj sad i ti mislit da sam nešto loše mislio ovim :)
Nikon:
ma neojte se svadjat oko toga jer se o ukusima ne raspravlja, al odavno je poznato na ulici kad prodje neko s neonkon da se vice vidi djikana :icon_scratch:
da je auto jos ajd ajd, al na skuteru nije lipo a i policjoti te mogu zafrkavat :)
Ante712:
ma ok...sorry ljudi ja sam malo eksplozivan...al ono moglo se rec skidaj neonku te mreze za komarce...a ne sa nekim epitetima...ispricavam se svakome sto sam burno reagirao..desi se svakom...nismo svi uvjek u najboljem raspolozenju....neonka je đikanska al je mocno kad vozis na zadnjem....al cupam je danas.....diode stavljam odo u elektro milas...hehehehe uzivajte ljudi hvala na savjetima....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju