Tehnički kutak > Styling skutera
GILERA VXR
igor.sb:
cekaj, prigovaras kichi, sto ti kenja za neonku, a vamo trazis misljenje, pa onda ti je tak svejedno sta ce drugi reci
btw....neonka totalno out, to je bilo in prije 3-4 god, sad je to totalno isfurano, ono sto bi se reklo seljo beljo tuning.....a ti se sad nemoj uvrijediti jer je to moje misljenje, kao sto je i kicho imao svoje
...to vazi i za naljepnice, nikakvi trajbali, flejmovi...sta ti ja znam, ako ga ne mislis farbat u drugu boju, neke kombinacije, ako ne mislis onda ostavi ovakav kakav je
...a za pocetak...nabavi mali vizir, veliki mi je katastrofa, i makni retrovizore :icon_thumright: i nemoj palit neonku po noci, moze samo po danu jer se i onako ne vidi
Ante712:
a dobro kako vi kazete....ja nisam pitao takve savjete al eto nismo se sporazumjeli......pokupili ste pamet cijelog svijeta bas gledam dokle ce te....kad tako fino pricate sredite svoje pile pa nam pokazite...da vidimo taj vas old school....
igor.sb:
ma de uostalom briga te za nase misljenje, ja sam rekao svoje, drugi su rekli svoje....
tvoj motor, ti ga vozis, i glavno da se tebi sviđa ono sto budes napravio...jel tako?
..nema smisla svađati se :icon_thumright:
Ante712:
ma ne svadjam se nego...fino sam pito savjet ako se moze jos sto uradit home made...nek netko kaze...ako mrezice sam uradio ok meni se svidjaju pa sto...ako sam stavio neonku svidja se meni....a ne nevalja ti to ...cajkersko vako nako...ma nidje veze...to je za ban...al eto...bolje da zatvorimo ovu temu....
vpucko:
de kuzis bash si nerazuman si pitao za nase misljenje??? i sta kicho ti je rekao NJEGOVO misljenje to ne znaci da to tvoje sto si napravio ne valja!!!!!! RAZUMIJES ili da ti se nacrta to je njegovo misljenje!!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju