Tehnički kutak > Tehnička pitanja
aprilia sr50 ditech
igor.sb:
--- Citat: B.E.G.A - 21 Svibanj, 2010, 13:18:29 ---Ja sam od prvog kilometra pa sve do sad koristio Castrol TTS full synt i sve 5,nikakav talog ni nista se ne stvara,sad sam natocio zadnju kap iz boce i vjerojatno prelazim na Sthil pa cemo vidjeti ;)
--- Kraj citata ---
ne znam jel ima kakve veze, al pregusto je to ulje, ko med je
a da pređes na silkolene kao svi
Daci:
ne prelazi na štil smeće.... tts najbolji za ditecha bez obzira kaj je gusto ...najmanje stvara emulziju
Spider_Man:
--- Citat: ivan pralas - 20 Svibanj, 2010, 21:10:58 ---140kn/l za serijalu ???
al su te zeznuli,to ulje nece izgoriti i stvara se talog na klipu i moguce je zacepljenje auspuha....
preporucio bi ti da uzmes polusintetiku od 65kn,motul scooter expert ili silkolene scoot sport 2,duplo je jeftinije a i zdravije za skuter...
ps nece nista biti ako pomjesas ulja...
--- Kraj citata ---
Svatko kaže drugačije...zvao par Aprilia servisa i kažu mi full sintetičko, čitao na forumima raznima, i svi preporučuju sintetiku...pa opet ima onih koji kažu polusintetika...tu se više ne zna tko pije a tko plaća :icon_scratch:
Pa valjda mi to neće začepiti dijelove... :sad3:
Onda ću ovo ulje pomješati sa ovime kaj imam već u rezervaru pa ćemo vidjeti rekaciju...do sada ni kada je hladan, ni na početku ni tokom vožnje nije ispustio ni oblaćić dima :icon_thumright: pa se nadam da neće ni sada...
pa ću drugi put onda (vjerojatno druge sezone) kupiti ovo polusintetičko...
cameosb:
silkolene scoot sport 2 uzmi i .
Spider_Man:
Pa ovo sam već kupio...što ću sada sa njime...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju