Tehnički kutak > Tehnička pitanja
aprilia sr50 ditech
stjepko007:
e pozzz ekipi
postao sam vlasnik neki dan aprilie sr50 ditech 2003 god
pa imam par pitanja ako moze??
nemam prekidac za kratko dugo svjetlo jel to normalno?? i slabo mi to nekak svjetli po noci...
e i koje ulje mi je najbolje za mjesavinu koje da kupim?? motor sam mjesa nije izbacena pumpa!!!
hvala unaprjed!!!
walkay:
Ako nemas kit, dobar ti je polusintetik ulje! Ja uzimam od Castrola, ali je ok Motul i Fuchs Silkolene!
smart bbb:
sr-ke od 50cc nemaju dugo/kratko svjetlo :nono: jedino da staviš žarulju 20 ili 25 w ili da kupiš od sr-ke 125 ili 150 far
Iwo SR Tuono:
to šta nema prekidača je ok, nijedna sr50 nema prekidača niti dugo svjetlo
najbolje ulje ti je polusintetika za taj skuter i to od Motula Scooter Expert 2t Technosynthese, nekih 70ak kn, vozio sam i 710 Ester 100% synth ali to ulje nemože izgorit jer je za višlje temperature rađeno i ono je najbolje za ove 1252t ili highend. Polusintetika zadovoljava, ja ju na kitu vozim i odlična je ;)
Spider_Man:
I mene smeta što nema dugo svjetlo...ne znam čemu su stavili dvostruka svjetla sa lećama a slabo se vidi :dontknow:
Ja sam sebi kupio ulje Silkolene Comp 2 Plus...full sintetičko...ali ga nisam još stavio...meni su rekli u Aprilia servisu da stavljam full sintetičko ulje...a ovo ulje sam platio 140kn/litra...a budući da je moj skuter sve serijala imam osjećaj da nije ni trebalo to ulje staviti, mislim tak skupo...
e sada, budući da imam još ulja u rezervoaru (barem 2 vrste izmješane) ispraznit ću spremnik i staviti ovo ulje...e sada, to je ulje za veće performanse, odnosno za skutere koji su nabrijani, a moj je serijala...znači da bi mi se mogao napraviti talog, jer vjerojatno neće izgoriti do kraja?
Mislim da mi je u rezervaru izmješano sintetičko i full sintetičko, pa bi možda ja samo dolijao ovo...ima koji savjet šta da napravim?
bolje mješati ovo ulje ili staviti čisto? brine me taj talog
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju