Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Runner - problem sa ubrzavanjem
Rossi:
--- Citat: ivan_sp - 28 Veljača, 2010, 10:30:47 ---Jel zna ko :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
ljubicasti....to znamo zahvaljujuci alfi koji je radio test centralnih federa :) i da stavi ljubicasti centralni ,stavi 6.1 grama rolne ...dizna 64..postimaj malo karb i to je to..provjereno i garantujem da ti ovako gore sa ovim ima da radi savrseno : ) kvacilo zuti ili bijeli federi..prije zuti...jbg 10 runnera sa istim setupom i nekom pase zuti nekom bijeli :D cudne su to masine :)
Drnda:
--- Citat: Rossi - 28 Veljača, 2010, 10:34:18 ---ljubicasti....to znamo zahvaljujuci alfi koji je radio test centralnih federa :) i da stavi ljubicasti centralni ,stavi 6.1 grama rolne ...dizna 64..postimaj malo karb i to je to..provjereno i garantujem da ti ovako gore sa ovim ima da radi savrseno : ) kvacilo zuti ili bijeli federi..prije zuti...jbg 10 runnera sa istim setupom i nekom pase zuti nekom bijeli :D cudne su to masine :)
--- Kraj citata ---
ovo znam iz iskustva :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:, sve isto , a nijedan ne trosi isto , ne ide isto itd.... tako da rijetko kada mozes po papiru stlati.. ono, kao kalup sistem, sve isto.. ali u ovome slucaju to nemoze biti isto :redface:
ivan_sp:
Ok
hvala svima
znači 6.1 grama rolice,red sponge,dizna 64 i maknut limić sa karba,ljubičasti centralni i ostaviti žute federe na kvačilu :icon_biggrin:
tak cu reć ovima u servisu da mi stave,valjda bude dobro :icon_thumright:
Drnda:
ja bi pazio sa ovima u servisu.. svasta oni znaju raditi...
ivan_sp:
jbg moram u servis,imam još garanciju tak da mi se neisplati zezat sa time
ja cu im dati sve djelove,valjda ce dobro namontirat :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju