Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Runner - problem sa ubrzavanjem

(1/9) > >>

ivan_sp:
Znači kao prvo kada upalim motor nakon noći jako jako dimi u početku i trokira jedno 5 sec na full gasu

A drugo, teško "diže" okretaje .kad krećem sa mjesta digne na 7000 i normalno kreće
ali kada npr kočim,pa napucam gas opet,treba mu jedno 3-4 sekunde da digne okretaje od 6000-9000 rpm

Trenutni setup je: giannelli reverse,malossi multivar sa 4.8 grama rolicama koje su prelagane pa motor prevrtava,i malossi kevlar remen i žuti federi na kvačilu

evo i video,nisam ga stigao okrenut kak spada,u žurbi sam a i zvuk na videu zeza  ;D

Znači šta preporučujete,
koju diznu,red sponge možda,koje rolice i centralni

ajmo što više odgovora do nedjelje da znam koje djelove da si naručim  :icon_thumright:

ivan_sp:
nitko  :icon_scratch:

istipa622:
nisam neki stručnjak za skutere ali kada nitko ne odgovara pokusat cu ja...

Ja znam da Tomosi (APN,BT,automatik...) na početku dime jer im se sleglo ulje u rezervoaru pa dosta dimi dok se to sve malo ne izmješa ali posto skuteri sami rade mješavinu neznam bas u cemu bi bio problem osim ako nisi isključio miješalicu pa sam radiš mešung  ;D

Ovo trokiranje prvih 5 sek  šta kažeš je gotovo na svakom skuteru,valjda dok se ne zagrije malo ili tak nešto  :dontknow:

I rolice su svakako prelagane :toothy3:

nrg extreme:
Pa standardno treba stavit 64 diznu s rs-om,valjčiće od 5,5 do 6,bijele ili žute federe kvačila,centralni serijski ili bijeli malossi.
4,8 na multivaru je prelagano trebaju oko gran teže.ja imam 5,3 pa mi trebaju malo teže. :hello:

ivan_sp:
imam bijeli centralni,zaboravio sam napisat

dal bi se problem riješio kad bi stavio rolice 5.5 grama rolice,red sponge i diznu 64,neznam koju diznu su mi stavili u piaggiu kad je bio na servisu,a sad ga opet moram furat na redoviti servis jer imam jos garanciju,pa ako neko zna,da mi što točnije kaže šta da stavim

e i mislim stavljat rms kvačilo i zvono,mislim da se dobiju sa kvačilom plavi i crveni federi,koje da stavim  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju