Tehnički kutak > Tuning skutera
alo!!! trosi 7 sugavih litara!!!
Mr J:
da je na njemu tako velika dizna nebi ti uopce isao, nego bi se gusio... preljevao bi ga benzin...
NEsto ste vi tu smuljali...
BunnyRabbit:
Nisam uspoređivao sa autom ili digitalnim brzinomjerom da ti mogu točno reći. Urica mi je pokazivala do 73 km/h po ravnom (trenutno nešto manje, ali koliko sam skužio sa trošenjem remena se smanjuje i brzina, a moj ima 9500 km i često su dvije osobe na njemu pa mu je možda i vrijeme za mijenjat). Inače, kad meni pokazuje 70 km/h, na Daelim-u S Five i Apriliji SR Ditech 50 pokazuje 80 km/h pa vjerujem da meni ne laže previše (ipak pokazuje 10 km/h manje što stvarno nije zanemarivo na 70) i mogla bi biti realna oko 70 km/h.
Punisher:
--- Citat: BunnyRabbit - 25 Srpanj, 2007, 13:39:16 ---Nisam uspoređivao sa autom ili digitalnim brzinomjerom da ti mogu točno reći. Urica mi je pokazivala do 73 km/h po ravnom (trenutno nešto manje, ali koliko sam skužio sa trošenjem remena se smanjuje i brzina, a moj ima 9500 km i često su dvije osobe na njemu pa mu je možda i vrijeme za mijenjat). Inače, kad meni pokazuje 70 km/h, na Daelim-u S Five i Apriliji SR Ditech 50 pokazuje 80 km/h pa vjerujem da meni ne laže previše (ipak pokazuje 10 km/h manje što stvarno nije zanemarivo na 70) i mogla bi biti realna oko 70 km/h.
--- Kraj citata ---
Mijenjaj remen kao prvo, nadalje skini karb i pogledaj dobro koja je dizna i očisti usput karb. Vidi kakve je boje svjećica i operi filter zraka.
BunnyRabbit:
Uskoro ću na servis. Ne kužim se previše u tehniku pa to prepuštam serviseru. Zašto posebno napominješ skidanje i čišćenje karburatora i kontrolu veličine dizne?
Punisher:
--- Citat: BunnyRabbit - 26 Srpanj, 2007, 10:15:02 ---Uskoro ću na servis. Ne kužim se previše u tehniku pa to prepuštam serviseru. Zašto posebno napominješ skidanje i čišćenje karburatora i kontrolu veličine dizne?
--- Kraj citata ---
Pa čišćenje zato jer ti može nepravilno raditi ukoliko nije očišćen (gušiti se itd) a za diznu da vidiš i da nam kažeš da nije neka velika dizna stavljena... mada mi se prije čini da ti nije poštelan karburator.
Izhebi ih na servisu dok ti ne naprave kako treba.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju