Tehnički kutak > Tuning skutera

alo!!! trosi 7 sugavih litara!!!

<< < (4/6) > >>

Nikon:
nazovi kymco prodavaonicu neku i pitaj koja je dizna, otidji i kupi koji broj vecu. tako si najsigurniji

dizna ti je pre pre pre velika sad i zato ti trosi toliko benzine

DUBrawa:
al je moro dobit i neku snagu  :icon_biggrin:  :icon_biggrin:  :icon_biggrin: . šta ne  :headbang:  :headbang:  ???

BunnyRabbit:
Main jet: #85 (Speed limit type: #72)

Primjećujem da nisi brljao po forumu.  :nono: Sve ti lijepo jedan član stavio pod rubrikom "manuali i priručnici". Imaš service manual za Vitality-ja i tamo imaš objašnjenja za SVA pitanja vezana za svoj skuter. Ali vidim da si malo lijen  :nevin: pa da ti skratim muke evo ti odmah link za Vitality-ja (ima 11-ak MB):
http://www.kymco.it/contributi/download/MANUALI_OFFICINA/MO%20Vitality%2050%202T_4T%20(inglese).zip

Meni bez blokada troši oko 4 (3.8 kad sam sam, 4 kad su dvoje na motoru po gradu, a u zadnje vrijeme kad sam sam na otvorenoj cesti što znači cijelo vrijeme gas do kraja 4.3 l, ali daleko je to od 7 l...)

Punisher:
Provjeri obavezno za tu diznu, potrošnja je previsoka.

lol:

--- Citat: BunnyRabbit - 25 Srpanj, 2007, 09:31:48 ---Main jet: #85 (Speed limit type: #72)

Primjećujem da nisi brljao po forumu.  :nono: Sve ti lijepo jedan član stavio pod rubrikom "manuali i priručnici". Imaš service manual za Vitality-ja i tamo imaš objašnjenja za SVA pitanja vezana za svoj skuter. Ali vidim da si malo lijen  :nevin: pa da ti skratim muke evo ti odmah link za Vitality-ja (ima 11-ak MB):
http://www.kymco.it/contributi/download/MANUALI_OFFICINA/MO%20Vitality%2050%202T_4T%20(inglese).zip

Meni bez blokada troši oko 4 (3.8 kad sam sam, 4 kad su dvoje na motoru po gradu, a u zadnje vrijeme kad sam sam na otvorenoj cesti što znači cijelo vrijeme gas do kraja 4.3 l, ali daleko je to od 7 l...)

--- Kraj citata ---
fala
nego koliko tvoj ide?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju