Tehnički kutak > Tehnička pitanja
APN 6 5. brzina
Faba:
5. brzina se ugrađuje zbog veće brzine,kako je vec receno,ali na APN-u se somes vozit samo nizbrdo u 5.Serijski je jaaako zagusen,ali zato postoju
Rezonanti auspuh-novi vec od 190 kn
BING kurburator-oko 400 kuna
Arsial(ili kako vec) kit za nekih 100 ojra
S ovim djelovima motor ce ti ic odlicno,bolje od nekog rabljenog roxa.Ne serem,frenda na roxu je oprao APN,netreba podcjenjivati taj motor
--- Citat: Iwo SR Tuono - 26 Veljača, 2010, 11:21:31 ---za 4000kn ima već aeroxa,malo sjebanih al voziš se bolje neg na apnu
--- Kraj citata ---
Gle na takvom skuteru svasta moze bit sjebano,naprimjer zariba ti pumpa ulja,posljedica toga je zaribavanje termo grupe.Nova na aeroxu dode oko 2000 kn,a na tomosu stavis novu za duplo manju cijenu.
Tomos ima svojih mana i prednosti nad skuterom,on ti je peri-deri...kaj mislis zakaj ga postari voze? :drunken_smilie:
Marino1907:
Tako je davnih dana i ja sam vozio APN4,stavio sam 5 brzinu i zbog toga nemaš brige.Ako baš oćeš APN-a uzmi ga,jako je pouzdan i jeftini dijelovi.Jest da ne izgleda nikako ali je jako pouzdan ako je orginalan i ako se puno ne čačka po njemu vozi jako,jako dugo. :icon_thumright:
yamaha544:
Imam ja APN-a 4 sa ugradenom 5 i nikad nista,imam 42 klip,delortto 20...
wonderkid:
--- Citat: Faba - 26 Veljača, 2010, 11:36:58 ---5. brzina se ugrađuje zbog veće brzine,kako je vec receno,ali na APN-u se somes vozit samo nizbrdo u 5.Serijski je jaaako zagusen,ali zato postoju
Rezonanti auspuh-novi vec od 190 kn
BING kurburator-oko 400 kuna
Arsial(ili kako vec) kit za nekih 100 ojra
S ovim djelovima motor ce ti ic odlicno,bolje od nekog rabljenog roxa.Ne serem,frenda na roxu je oprao APN,netreba podcjenjivati taj motor
Gle na takvom skuteru svasta moze bit sjebano,naprimjer zariba ti pumpa ulja,posljedica toga je zaribavanje termo grupe.Nova na aeroxu dode oko 2000 kn,a na tomosu stavis novu za duplo manju cijenu.
Tomos ima svojih mana i prednosti nad skuterom,on ti je peri-deri...kaj mislis zakaj ga postari voze? :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
da nisi mozda htio rec obratno,to sto ti gore nabrojis da stavis airsal kit bing karburator i spuh tipa mf power te izade negdje oko 1500kn,rezonantni spuh za tomose novog nemozes nabaviti za ispod 400kn,bio sam u ducanima i gledao sam cijene tako da ovo tvoje ne drzi teoriju a rox sa rabljenim spuhom tipa zx za nekih 300kn bi bio sigurno brzi od apna sa svim sto si gore nabrojao,uvjeren sam u to
Faba:
--- Citat: wonderkid - 26 Veljača, 2010, 14:16:26 ---da nisi mozda htio rec obratno,to sto ti gore nabrojis da stavis airsal kit bing karburator i spuh tipa mf power te izade negdje oko 1500kn,rezonantni spuh za tomose novog nemozes nabaviti za ispod 400kn,bio sam u ducanima i gledao sam cijene tako da ovo tvoje ne drzi teoriju a rox sa rabljenim spuhom tipa zx za nekih 300kn bi bio sigurno brzi od apna sa svim sto si gore nabrojao,uvjeren sam u to
--- Kraj citata ---
Ne,ne dobro sam rekao.Tim(moj bratic,2. koljeno :toothy9:) je imao taj airsal,karb neznam tocno jel BING(koji dode 400 kn) ili neki Dellorto :icon_scratch: i spuh Cobra koji novi kosta 190 kuna na sajmu u Jakusevcu. :laughing7: .Aerox je cista serijala,frajer na APNu ga je ubio :happy8:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju