Tehnički kutak > Tehnička pitanja

APN 6 5. brzina

(1/5) > >>

Gorski:
Poštovanje svima!

Kupujem APN 6, polovan. Naišao sam na oglas jednog starog 3. god. za 3.800,00 kn.
Relativno povoljno kada vidim druge cijene, lik prodaje zbog bolesti, kaže.
No, navodi kako je skuter s ugrađenom 5. brzinom. Kako ne znam ništa o tome pitam se,
Koliko je to sigurno kupiti? I zašto se uopće ugrađuje 5. brzina u moped?
Da li je tu promijenjen cijeli mijenjač? Sumnjam da je to tvornički predviđeno.
Unaprijed hvala na pomoći!

SRAD:
Da za APN6 je predviđena ugradnja 5. brzine, trebaju se ugraditi 2 zubčanika. Ako je moped uredan nemoj se puno misliti :icon_thumright:

Sauron:

--- Citat: Gorski - 26 Veljača, 2010, 10:08:07 ---Poštovanje svima!

Kupujem APN 6, polovan. Naišao sam na oglas jednog starog 3. god. za 3.800,00 kn.
Relativno povoljno kada vidim druge cijene, lik prodaje zbog bolesti, kaže.
No, navodi kako je skuter s ugrađenom 5. brzinom. Kako ne znam ništa o tome pitam se,
Koliko je to sigurno kupiti? I zašto se uopće ugrađuje 5. brzina u moped?
Da li je tu promijenjen cijeli mijenjač? Sumnjam da je to tvornički predviđeno.
Unaprijed hvala na pomoći!

--- Kraj citata ---
ugrađuje se 5. brzina da ima motor veću krajnju brzinu,stavio je od starijeg tipa apn-a dijelove mjenjača,zubčanike piramide... :icon_thumright:
a možda je i komplet blok stavio od starijeg tipa pa pustio samo paljenje od novijeg,neznam poslikaj ga,vidi malo,ako ima sa desne strane poklopca kvačila noviji tip poklopca na kojem piše tomos onda je vjerovatno to noviji blok...
ako je dobro složio zašto ne bi bilo sigurno ga kupit ? ali za te pare radije si kupiš neki skuterić ili neš,kamo ćeš s apnom osim po selu ? u Rijeku dođeš snjime i vratiš se nazad doma ili bez njega ili ga guraš jer je bez mašine ::) ima lešinara koji bi odma maznuli,od pošte ne kradu jer je znaju da bi naj* ko žuti ako ih uhvate ali ovako ostale tomose sve kradu :angry7: :angry7:

Iwo SR Tuono:
za 4000kn ima već aeroxa,malo sjebanih al voziš se bolje neg na apnu

Sauron:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 26 Veljača, 2010, 11:21:31 ---za 4000kn ima već aeroxa,malo sjebanih al voziš se bolje neg na apnu

--- Kraj citata ---
lol ima mog firefoxa  ;D barem nije sje*an ko ti roxevi :icon_tongue:
pitaj brata ako ga zanima malaguti firefox za 4000kn,registriran do 8.mj,puno novih dijelova,veliki servis napravljen :icon_thumright:
btw jel to baš apn ili onaj alpino ? se vidi cilindar,je vani onaj veliki sivi ili pod poklopcima onaj sa prisilnim hlađenjem i dali ima felge na žbice ili one šugave aluminijske ?
jer cijena je stvarno dobra a što se tiče ostalih apna ljudi nisu normalni,1988. godišta prodavaju po 400eura,jbt dodaš još 150 eura i kupiš mog firefoxa ili neku drugi skuter i voziš se ko čovjek ::)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju