Tehnički kutak > Tuning skutera
koje rolice u multivar za piaggio?
Drnda:
e da... nesto sto sam primjetio kod svakoga na pia makinama.. kada stave leovincea svakome, ama bas svakome trokira na malim otvorima gasa ( i meni isto) tako da treba malo se i poigrati sa stelanjem...
nrg extreme:
--- Citat: _r0bi_ - 27 Veljača, 2010, 20:55:59 ---....znaci dizna je m6(imam na lageru 68 da to utrpam gore :icon_scratch:)
....a zx ko zx zadovoljan sam s njim...ono bas je ok iako isfuran al ono....sve 5.... :icon_thumright:
....slazem se s tobom drnda mislim da bi 6.5 ono bilo ok donekle...ovo koda mi sa 6.35 provrtava....
....a spuzvica je odavna unutri al nikako da diznu zamjenim....onda 68....mozeeeeeee ???
....decki hvala na odgovorima..... :notworthy: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Kako ti može prevrtavat sa 6,35 grama?Jel znaš uopće kako izgleda kad se prevrtava?
Ja sam imo valjčiće te težine pa su mi bile preteške,ja preko 6 nebi išo na serijali. :icon_thumright:
_r0bi_:
....ok drnda malo cu se poigrat sa stelanjem.....onak laganini..... :icon_thumright:...svejedno hvala.... :notworthy:
....neznam sta je tocno provrtavanje....aj mi molim te objasni...da ne lupetm bzvz....
....al gle....lakse ne moze bit da idu j****u....ili se mozda varam....
....start ima okretaje ima....de neznam kak da objesnim......
....ajd da te cujem objasni....upijam poput spuzve.....hahahah :toothy9:
nrg extreme:
Inače prevrtavanje.
Uglavnom događa se kad su valjčići prelagani pa mašina ide u prevelike okretaje.
Pa imaš obrtajku ako ti radi pa se po njoj mjeri.
Ne znam ali po meni su i te što imaš preteške.
Imo sam takve kad sam isprobavo i poslje 50-60 skuter je mrtav.
Ja bi stavio nešto između 5,5 i 6,konkretno ću sebi stavit 5,7.
No ti imaš na svom nrgu noviji tip polutki(linearne)pa možda to ima kakva utjecaja.
Neka nas prosvijetli neko. :icon_biggrin: :icon_biggrin:
_r0bi_:
.....e tako pajdo da to se meni dogada...da da...hvala ti na objasnjenju...... :icon_thumright:
.....starta ko lud...i onda visoki okretaji dere se i "polako "ubrzava.....
.....na 50-60-70 das gas on ide bez j****ti....sa rolnicama 6.35,gle kad bi stavio 5.5 ili 6....radilica bi mi iskocila :icon_tongue:
.....zakljucak teze rolnice bi mi problemcic rijesile.....ipak 6.35 i 6.5 nije neka razlika al mislim da ce se osjetit....ooo daa... :icon_thumright:
.....hvala pajdo na objasnjenju i pomoci....koliko toliko :jerk: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju