Tehnički kutak > Tuning skutera
koje rolice u multivar za piaggio?
jprekrit:
--- Citat: _r0bi_ - 27 Veljača, 2010, 18:30:35 ---....ceveni federi su mislim dosli uz zx-a....mislim....
....s motorom je skoro sve ok....samo sto sam multivar stavio i sad radi na malo visim okretajima....nebi se slozio s tobom da idu lakse rolnice gore.....sad vrti ko vrag.....neznam....mislim probat sa 6.5 grama.... :icon_tongue:
....a motor nema nikakve blokade sve je skinuto.....imam diznu 68 bi to moglo ic gore.....
....i dali na serijala 17.5 karb idu dizne m6 ??? ???
:notworthy: :notworthy:
--- Kraj citata ---
Ok robi... probaj onda s težim... A za diznu 99% sam siguran da je baš ta m6 dizna.
Drnda:
da na taj karb idu m6 dizne.. uglavnom zx je spuh koji ne obozava neke velike okretaje.. i mislim da uz multivar bi trebao staviti negdje oko 6.5 grama rolice.. a u airbox moze redsponge jer je dosta velika dizna..
_r0bi_:
....znaci dizna je m6(imam na lageru 68 da to utrpam gore :icon_scratch:)
....a zx ko zx zadovoljan sam s njim...ono bas je ok iako isfuran al ono....sve 5.... :icon_thumright:
....slazem se s tobom drnda mislim da bi 6.5 ono bilo ok donekle...ovo koda mi sa 6.35 provrtava....
....a spuzvica je odavna unutri al nikako da diznu zamjenim....onda 68....mozeeeeeee ???
....decki hvala na odgovorima..... :notworthy: :icon_thumright:
Drnda:
e da.. svaki skut je prica za sebe.. ono 2 skuta sa istim dijelovima se znaju drugacije ponasati pa to moras uzeti u obzir...a onaj limic zlatni sa karba treba skinuti.. onaj sto ide prema filteru...
_r0bi_:
....nisam bas 100% siguran al mislim da taj limic ne postoji tamo....tj.skinut je.... :icon_thumright:
....tak da jos jedan problem manje.... :laughing7:
....jos nesto drnda ili.... ??? :notworthy: :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju