Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Tehnicki pregled  (Posjeta: 21098 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Bokygs

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: GS
  • Moj Skuter: DT 125
Odg: Tehnicki pregled
« Odgovori #60 : 02 Ožujak, 2010, 17:58:22 »
Ja bi sad trebao ić u četvrtak na tehnički,al ću otić početkom sljedećeg tjedna jer nemogu ovaj,pa javim sto su sve gledali  :icon_thumright:

Offline jprekrit

• Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • ♫★♫ Heartbeat @ 128bpm ♫★♫
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ivanec
  • Moj Skuter: Runner SP Bianco Fus
  • Moja Kaciga: Vemar VXP Medon
  • MojSetup: Stock
  • MojSpuh: Yasuni R Alu
« Odgovori #61 : 02 Ožujak, 2010, 19:53:21 »
Ja neki dan bio s šogorovim Malagutijem... Hebote... Slikali ga sa svih strana, provjeravali sve, od kočnica (mislim dal ima sve kak piše u knjižici), gume dal su odgovarajuće i te gluposti... Srećom da je sve serijala pa je prošo na tehničkom! Za pohvaliti je jedino da mi je tip kak je mjerio brzinu, iskopirao kraf...  :laughing7:

Pitanjce jedno... Svoj skuter sam kupio u 11. mjesecu. Dal sljedeće godine idem na redovan tehnički ili samo idem na tehnički da mi se knjižice potvrde???

Offline mhr-team

• Tržnica : (+20)
  • maxi forumaš
  • zlato, srebro, DUCATI <3
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: MINKEN
  • Moj Skuter: KOSAČICA
  • Moja Kaciga: koliko?
  • MojSetup: polini evolušn prerađen na 1098 ccm
« Odgovori #62 : 02 Ožujak, 2010, 21:02:38 »
Ja neki dan bio s šogorovim Malagutijem... Hebote... Slikali ga sa svih strana, provjeravali sve, od kočnica (mislim dal ima sve kak piše u knjižici), gume dal su odgovarajuće i te gluposti... Srećom da je sve serijala pa je prošo na tehničkom! Za pohvaliti je jedino da mi je tip kak je mjerio brzinu, iskopirao kraf...  :laughing7:

Pitanjce jedno... Svoj skuter sam kupio u 11. mjesecu. Dal sljedeće godine idem na redovan tehnički ili samo idem na tehnički da mi se knjižice potvrde???

ako si novi skut kupio onda prvu godinu ne ides na tehnicki, samo osiguranje napravis, osim ako nisu sad promjenili i to  :dontknow:
to ti je nas anto stazic ( mhr-team)
on je minken boy a mi smo njegovi :icon_biggrin: :toothy12:
.. bosancu njemačka u srcu !! :)

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #63 : 02 Ožujak, 2010, 21:07:26 »
ako si novi skut kupio onda prvu godinu ne ides na tehnicki, samo osiguranje napravis, osim ako nisu sad promjenili i to  :dontknow:

Nisu. Tehnicki obavis kod prve registracije, a slijedeci na 3. regi

Offline jprekrit

• Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • ♫★♫ Heartbeat @ 128bpm ♫★♫
  • Mjesto: Ivanec
  • Moj Skuter: Runner SP Bianco Fus
  • Moja Kaciga: Vemar VXP Medon
  • MojSetup: Stock
  • MojSpuh: Yasuni R Alu
« Odgovori #64 : 02 Ožujak, 2010, 22:17:15 »
Nisu. Tehnicki obavis kod prve registracije, a slijedeci na 3. regi
Znači isto ko i za auto... A i valda me nebudu j..ali radi yasunija... (Ako do onda bude uopće i živ)...  :laughing7:

Offline Bokygs

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: GS
  • Moj Skuter: DT 125
« Odgovori #65 : 03 Ožujak, 2010, 17:53:21 »
Ja bi sad trebao ić u četvrtak na tehnički,al ću otić početkom sljedećeg tjedna jer nemogu ovaj,pa javim sto su sve gledali  :icon_thumright:

Otišao sam ipak danas...da sam čekao sljedeći tjedan popušio bi 700kn :icon_biggrin:
Uglavnom tehnički je bio isti ko uvijek samo je slikan motor.Skuter sam vratio u skroz serijsko stanje ko kad je kupljen(vracena blokada na variomat,serijski spuh,rolice...).Provjerio mi je zmigavce,svjetlo(dugo-kratko),sirenu,kočnice i stavio na valjke(skut je išao 49.5 km/h :toothy11:) i još ga samo dvaput poslikao(vidi se cijeli skuter jer se na 1. slici vidi zadnji kraj i desna strana,a na 2. prednji kraj i lijeva strana skutera).
Nije mjerio međusovoniski razmak ni nista,a kamera ima samo jedna koja ne snima motore nego aute.
« Zadnja izmjena: 03 Ožujak, 2010, 17:55:20 Bokygs »

Offline DvdAerox

• maxi forumaš
  • Mjesto: nigđe
  • Moj Skuter: nista
  • MojSpuh: nema vise
« Odgovori #66 : 05 Ožujak, 2010, 17:04:25 »
Mora sve bit po propisu! Striktno! Ali ne i podmicivanje  :)

Offline Pupo

• MS počasni član
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG/Pž
  • Moj Skuter: Area 51
« Odgovori #67 : 08 Ožujak, 2010, 18:00:21 »
Od frenda stari radi na tehničkom pa sam malo popričao s njim u vezi slikanja i svega ostalog. Kaže da je gotovo sve kao i prije, pogotovo što se tiče skutera. Slikanje je uvedeno prvenstveno zbog auta i tunerskih mega-kul-ultra-turbo-daju-ti-500-konja-više spojlera, krila i sličnog da se likovi nemogu izvlačit kad ih murja čopi da su takve aute puštali na tehničkom. Skuteri su usputni u cijeloj priči jer je slikanje uvedeno za sve. Stvar je samo što nemožeš otić sa LV Toringom na tehnički i kasnije stavit C1400 i kad te uhvati murja kako stoju pereš preko trga reći da te s takvim skuterom pustio lik na tehničkom. Znači, poanta svega je ta da se ide na regu s onakvim skuterom/autom kakvim će se vozit na cesti!

Offline DvdAerox

• maxi forumaš
  • Mjesto: nigđe
  • Moj Skuter: nista
  • MojSpuh: nema vise
« Odgovori #68 : 08 Ožujak, 2010, 18:26:27 »
Znaci oni te prakticki mogu kaznit samo za preinake koje su vizualne, recimo spuh.. ako imas kit ispod onda nemaju dokaza da nisi proso tehnicki sa njim  :) (osim ako te nisu slikali)..
Sad ako me zaustavi murjak ce mi moc srat da ima kao dokaze da ja nisam imo pm-a na regi hehehe

Offline duje87

• Tržnica : (+18)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Split
« Odgovori #69 : 08 Ožujak, 2010, 18:36:29 »
kako mene takve stvari ne brinu..svake godine se drkan sa staklima, felgama,spustenin auton ove godine i xenonima na autu..sta bi ove trebalo bit drukcije,svake godine jedan dan sve skinen i sutradan nakon tehnickog sve vratin..dakle taj svoj tehnicki mogu obisit macku o rep kad jedino sta rade je da me dobro izmaltretiraju da moran sve skidat i vracata meni nikune iz dzepa nni njima kuna u dzep :dontknow:..

meni nece dosadit :laughing6:

Offline Pupo

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #70 : 08 Ožujak, 2010, 19:01:47 »
Znaci oni te prakticki mogu kaznit samo za preinake koje su vizualne, recimo spuh.. ako imas kit ispod onda nemaju dokaza da nisi proso tehnicki sa njim  :) (osim ako te nisu slikali)..
Sad ako me zaustavi murjak ce mi moc srat da ima kao dokaze da ja nisam imo pm-a na regi hehehe

Ako sudac odobri, mehaničar ti može raskopat skuter i utvrdit stanje skutera. Nije tajna da na Stage6 cilindrima od 70kubika s vanjske strane piše 50  :icon_biggrin:

kako mene takve stvari ne brinu..svake godine se drkan sa staklima, felgama,spustenin auton ove godine i xenonima na autu..sta bi ove trebalo bit drukcije,svake godine jedan dan sve skinen i sutradan nakon tehnickog sve vratin..dakle taj svoj tehnicki mogu obisit macku o rep kad jedino sta rade je da me dobro izmaltretiraju da moran sve skidat i vracata meni nikune iz dzepa nni njima kuna u dzep :dontknow:..

meni nece dosadit :laughing6:

Slika se upravo zbog ovih stvari, da ti nemožeš reći na izvanrednom tehničkom pregledu da te je na redovnom lik sa svim tim pustio na regi! Ovako imaju dokaze i neće zbog tebe nijedan radnik na tehničkom dobit otkaz, a što se događalo do sada jer jednostavno ljudi nisu mogli potvrdit da si ti te preinake radio nakon tehničkog!

Offline Faba

• maxi forumaš
« Odgovori #71 : 08 Ožujak, 2010, 19:31:58 »
Što mislite,dali bi me pustili s LeoVince Touringom? :happy8:

Offline mario_f15

• Tržnica : (+11)
  • maxi forumaš
  • 2T Power !
  • Mjesto: ...sB...
  • Moj Skuter: ...derbi...
  • Moja Kaciga: ..uvex ps400s..
« Odgovori #72 : 08 Ožujak, 2010, 19:38:06 »
Od frenda stari radi na tehničkom pa sam malo popričao s njim u vezi slikanja i svega ostalog. Kaže da je gotovo sve kao i prije, pogotovo što se tiče skutera. Slikanje je uvedeno prvenstveno zbog auta i tunerskih mega-kul-ultra-turbo-daju-ti-500-konja-više spojlera, krila i sličnog da se likovi nemogu izvlačit kad ih murja čopi da su takve aute puštali na tehničkom. Skuteri su usputni u cijeloj priči jer je slikanje uvedeno za sve. Stvar je samo što nemožeš otić sa LV Toringom na tehnički i kasnije stavit C1400 i kad te uhvati murja kako stoju pereš preko trga reći da te s takvim skuterom pustio lik na tehničkom. Znači, poanta svega je ta da se ide na regu s onakvim skuterom/autom kakvim će se vozit na cesti!
ja mislim da je to slikanje uvedeno da se ovi na tehnickom mogu ogranicit.(da se njih ne krivi nizašto)...bas radi takvih ,kad ih murja zaustavi on kaze da je takav prosao na tehnickom...
slike imaju kakvo je sto bilo..prema tome.... vise nema price... :toothy11:

Offline Pupo

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #73 : 08 Ožujak, 2010, 20:04:17 »
Što mislite,dali bi me pustili s LeoVince Touringom? :happy8:

Prolaziš 100%, jedina bitna stvar u toj priči je 50km/h a ti možeš doć ako hoćeš i s Carrerom :) Slikanje je uvedeno zbog spojlera i điđi miđi na autima. Skuteri su sporedna stvar u toj cijeloj priči sa slikanjem!

ja mislim da je to slikanje uvedeno da se ovi na tehnickom mogu ogranicit.(da se njih ne krivi nizašto)...bas radi takvih ,kad ih murja zaustavi on kaze da je takav prosao na tehnickom...
slike imaju kakvo je sto bilo..prema tome.... vise nema price... :toothy11:

Pa to sam ja napisao već dvaput  :icon_thumright:

Offline mario_f15

• maxi forumaš
  • 2T Power !
« Odgovori #74 : 08 Ožujak, 2010, 20:08:23 »

Pa to sam ja napisao već dvaput  :icon_thumright:
e jbg nisam citao sve postove...samo tvoj prvi... :toothy10:

bitna je samo el blokada da nemoze preko 50...i normalno retrovizori.... :toothy12:

Offline BoLT3K

• maxi forumaš
  • Ultimativno multiplatinasti kultni sultan Offa
  • Mjesto: Goražde.
  • Moj Skuter: Keeway Matrix 150+
  • Moja Kaciga: Shoei XR800 TC4
  • MojSetup: Zaslijepljujući
  • MojSpuh: Protočni
« Odgovori #75 : 08 Ožujak, 2010, 20:11:42 »
e jbg nisam citao sve postove...samo tvoj prvi... :toothy10:

bitna je samo el blokada da nemoze preko 50...i normalno retrovizori.... :toothy12:
1 retrovizor  :icon_biggrin:

Offline mario_f15

• maxi forumaš
  • 2T Power !
« Odgovori #76 : 08 Ožujak, 2010, 20:13:26 »
isss rođak kod tebe u bosni mozes samo komad rame donjet...samo da ima broj šasije,....
 :laughing7: :laughing7:
kod mene u brodu obadva moraju biti....s jednim nema sanse...provjereno  :icon_biggrin:

Offline Pupo

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #77 : 08 Ožujak, 2010, 20:18:45 »

Ovisi jel skuter iz fabrike izašao s jednim il s dva. Recimo tomosi uredno prolaze regu s jednim!

Offline BoLT3K

• maxi forumaš
  • Ultimativno multiplatinasti kultni sultan Offa
  • Mjesto: Goražde.
  • Moj Skuter: Keeway Matrix 150+
  • Moja Kaciga: Shoei XR800 TC4
  • MojSetup: Zaslijepljujući
  • MojSpuh: Protočni
« Odgovori #78 : 08 Ožujak, 2010, 20:19:54 »
isss rođak kod tebe u bosni mozes samo komad rame donjet...samo da ima broj šasije,....
 :laughing7: :laughing7:
kod mene u brodu obadva moraju biti....s jednim nema sanse...provjereno  :icon_biggrin:
Rodjo u zakonu je odredjeno da moras imati 1 retrovizor, neznam koji  :toothy11:
A ne diraj Bosnu. Zivjela korumpiranost  :icon_tongue:

Offline mario_f15

• maxi forumaš
  • 2T Power !
« Odgovori #79 : 08 Ožujak, 2010, 20:22:35 »
Rodjo u zakonu je odredjeno da moras imati 1 retrovizor, neznam koji  :toothy11:
A ne diraj Bosnu. Zivjela korumpiranost  :icon_tongue:
nema nista protiv bosne...
zivila bosna i boltek chuner..... :laughing1:
kod nas dva retraca,,,,,, :icon_thumright: