Ostalo > Svijet računala i mobitela
LG Arena VS Nokia 5800 XM
Pupo:
--- Citat: Nikon - 25 Veljača, 2010, 18:30:36 ---zeleni je u pravu :D
nazalost :toothy12:
hah anyhoo @ andy ..
da potrebno je minjat product code da ga prepoznaje ko crvenog iz velike britanije i dobis v40!
max sta mos preko updatera je v30 ... a v40 ima kineticki scrol, ubrzana, updatean player za filmove itd... itd...
razlika je nebo i zemlja, a nasi kupljeni ode dolaze s v21 koji je znatno losiji od v40 :P
--- Kraj citata ---
Nemora ništa, instalira nokijin program na komp, stisne update i to je to. ima v40 firmware! To je bilo problema prije, al sada normalno i nama radi update! Ja sam napravio prije mjesec dana i šljaka sve ko zmaj!
Iwo SR Tuono:
--- Citat: White - 25 Veljača, 2010, 18:42:35 ---ima prek 100 000 aplikacija za ajfon :headbang: :headbang:
--- Kraj citata ---
i to u legalnom repozitoriju, a procijeni još koliko ih je na "crno" , krenuvši od modmyi pa nadalje :D
Nikon:
ah iphone ima 95 000 beskorisnih aplikacija :)
Ensiferum:
nakraju nis od nokie 5800 el mi e danas stigla Nokia N97 :toothy9:
imal iko ikoi savjetic vamo tamo
zanima me posto nikad nisan imao pretplatu kako provjerit kolko smien trosit, vip san kako se to gleda
dalje, spajan se doma preko w lan od kompa, to e bice besplatno ?
i za msn, kako njega nabavit on isto bice preko w lan pa mi besplatno ? :toothy9:
Lazo:
wlan je besplatan.... symbian je isti na n97 i na 5800 xm.... na svojoj 5800 imam msn i radi odlično al neznam di ga možeš skinut jer sam ga ja dobio s mobom (kupio polovan mob)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju