Ostalo > Svijet računala i mobitela

LG Arena VS Nokia 5800 XM

<< < (4/6) > >>

Nikon:
zeleni je u pravu :D

nazalost  :toothy12:

hah anyhoo @ andy ..

da potrebno je minjat product code da ga prepoznaje ko crvenog iz velike britanije i dobis v40!

--- Citat: Ensiferum - 25 Veljača, 2010, 18:29:02 ---a?    :icon_scratch:

waynder hvala na pomoci nea sta  :toothy9:

--- Kraj citata ---

max sta mos preko updatera je v30  ... a v40 ima kineticki scrol, ubrzana, updatean player za filmove itd... itd...

razlika je nebo i zemlja, a nasi kupljeni ode dolaze s v21 koji je znatno losiji od v40 :P

Ensiferum:
ako ga uzmen onda ces mi to preko privatnih poruka objasnit  :)

White:

--- Citat: Nikon - 25 Veljača, 2010, 12:02:33 ---symbian podrzava office (word, excel, itd.), acrobat reader za pdf ...

nokia ima gps (nokia maps su besplatne trenutno), stavis garmina ...

ima simpa programcica... za lovu koju placas uvjerljivo bolje od iphonea... (ne racunam na ovu s 32 gige memorije)...

al pustit ce brzo na trziste memorijsku od 32gb ... tako da ce nokia dobit boost... jos ako se ostvari sta pricaju da ce izdat podrsku za ngage (igara do bola) bit ce iphone killer...

e da i podrzava flash tako da kad si na faceu, forumu , ogameu sta vec.. vidis sve ko na pc-u :)

--- Kraj citata ---

ima prek 100 000 aplikacija za ajfon :headbang: :headbang:

--- Citat: Ensiferum - 25 Veljača, 2010, 18:33:45 ---
sam da jos dodam..dobio sam ponudu dat svoju 5800 za novu upakiranu arenu i nisam...Na cafe mobilu imas kako dici na v40 vjerojatno....
ako ga uzmen onda ces mi to preko privatnih poruka objasnit  :)

--- Kraj citata ---

Shiltac:
Imao sam pun k**ra* mobitela. Od nokia, sonyericssona, samsung, lg-ja, sharp, ma svašta. Al najbolja je NOKIA!! Trenutno koristim E66 i mogu reč da mi je zakon, puno bolja od 5800, al nije ni ona loša.

NOKIA :headbang:

andy:
Ja digo na v40 upravo.. Preko Nokia Software Updater-a.. Začudio sam se kad mi je našao novu verziju.. Sve šljaka.. I dost je bolji, sviđa mi se ovo scrollanje  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju