Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Savjest?!  (Posjeta: 2742 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Mr J

• Mudrost je vrijednija od brzine.
  • MS počasni član
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: HD V-Rod
  • Moja Kaciga: Schuberth R1
  • MojSetup: Uvijek spreman!
  • MojSpuh: Protočan :)
Savjest?!
« : 28 Srpanj, 2007, 12:46:25 »
KAda biste prodavali svoj skuter/motor...

Prodali ga osobi u blizini i nakon 2 dana nesto krepa na motoru tako da motor nije u voznom stanju, biste li vratili novce, priznali kvar i vratili dio novaca ili nebiste uopce razgovarali sa osobom...

Znate da osoba nema pojma o motorima i nije mogla nikako utjecati na otkaz tog dijela!
Žena ti kaže "Idi k vragu!". Ti odeš, a ona te i tamo dočeka!

Offline ChRiStIaN

• Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Bedekovčina
  • Moj Skuter: Aprilia Leonardo 250
  • Moja Kaciga: SMK Gullwing
  • MojSetup: Polini Hi-Speed control
  • MojSpuh: Serijala
Odg: Savjest?!
« Odgovori #1 : 28 Srpanj, 2007, 13:08:24 »
hehe...stricek J znam zast ste postavili to pitanje...

bi...ja kad sam prodavo SYM-a slozio sam ga prije sve tip-top pa ga prodo...lik je iz istog mjesta i necu bit na glasu da sam prodao nes sta ne valja...prodao sam ga pod ispravnim, druga stvar ak je kvar nastao greškom novog vlasnika...al ak je mojom popravio to ;)  :icon_thumright:

Offline eladio

• We are the Borg
  • administrator
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG
  • Moj Skuter: Xciting 400i
  • Moja Kaciga: SMK Hybrid
  • MojSpuh: Yasuni black ed.
« Odgovori #2 : 28 Srpanj, 2007, 20:30:42 »
J , a ti ?  :toothy3: :toothy9:
Mi ništa ne obećavamo, i to ispunjavamo!

Offline Mr J

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #3 : 28 Srpanj, 2007, 23:14:36 »
Ja bih prvo pokusao otkloniti kvar, onda bih pokusao naci rezervni dio i zamijeniti ga, ako nebi islo pitao bih ga sto hoce ili dio novaca za taj dio koji je otisao ili kompletan povrat novaca s tim da on snosi troskove kupoprodajnog ugovora!

Offline ivanm

• Tržnica : (+14)
  • maxi forumaš
« Odgovori #4 : 29 Srpanj, 2007, 09:56:15 »
pošten si Josip, ali ne razmišljaju svi kao ti..
zapravo 99% ljudi ne razmišlja tako nego svi gledaju na svoju guzicu, a oni koji su pošteni, ispadaju bedaci..
ja kad sam prodavao zipa reko sam kupcu sve nedostatke i mane itd, ali većina kad prodaje skuter oće izvuć maksimum love zato šuti, uglanca ga i čeka žrtvu..
takvo ti je ljudsko društvo, pokvareno, bezobrazno, nepošteno..
99% ljudi je takvo, navikni se na to, kad to skužiš nećeš previše očekivat od nikoga..
ako tražiš previše samo ćeš se razočarati..

Offline Nikon

• ~k®®ty! CA!!~ ..... mig! mig!
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • SMK Predatori
  • Mjesto: Spalato
  • Moj Skuter: Beverly 500
« Odgovori #5 : 29 Srpanj, 2007, 10:54:34 »
ja se slazes sa Mr Đ .. prova bi se dogovorit da mu dan love za to popravit ili bi ja rijesia kvar, a ako ne zeli uzea bi motor nazad jbg...

a ne ko sta je ovaj mene ... reka mi da je servisiran a ja nisan deklo otvara.. kad tvrdi covik da je servisiran a ono stariji ozbiljniji.. i ja se vozan cili happy.. i pukne mi remen nakon 200km ... skoro dupe izgubin.. bah... strasno

i onda san reka.. j****u sunce ako si covik i kad prodajes.. reces nevalja to to i to.. ako nesto nije ok.. a ne sutit ko magare pa ko najebe najebe,...
majke mi da mi neko podvali sad tako nesto nasa bi ga pa bi se naplatia dobro a motor nebi vratia :angry7:
SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline hellboy_90

• forumski skejter
  • **
  • 100-ti ?lan!!!!!!!;)
  • Mjesto: Beograd
  • Moj Skuter: Gilera Runner 50sp RST
« Odgovori #6 : 29 Srpanj, 2007, 11:05:36 »
znam zašto si ovo otvorio. mogu samo da ti kažem da si totalno u pravu i nemoj da se opterećuješ što tamo ceo forum gleda kako će nekog spustiti, isprovocirati itd...
šta nekog boli uvo što si ti otvorio temu... ako mu se ne sviđa, nek ne postuje.

a što se tiče prodaje, svaki razuman čovek bi pre svega rekao da se skut u ku*cu itd...

Offline roby44

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #7 : 29 Srpanj, 2007, 11:38:46 »
a to je bila cista nesreca sto je nakon 2 dana crklo... ni jedna ni druga strana nisu mogle utjecat na to.
ja kad bi prodavao takav motor,ogradio bi se od bilo kakvih prituzbi. obasnis kakvo je stanje i da svaki cas moze nesto crknut pa ko voli nek izvoli.

Offline Nikon

• ~k®®ty! CA!!~ ..... mig! mig!
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • SMK Predatori
  • Mjesto: Spalato
  • Moj Skuter: Beverly 500
« Odgovori #8 : 29 Srpanj, 2007, 11:45:55 »
a nije majke mi.. ako mislis na mene..

kad san otvoria to.. rmeen raspadnut... star ko opanak.. novi remen se ne raspada... rolice su bile ljutenica, posli se po svemu ustanovilo da ga lik nije servisira... pocevsi od ulja u kocnicama ... nema tu srica nesrica.. novi remen ne puca, a ako pukne to je jedan od 1000 ... i to nakon 200km  :'(... s iducin san napravia 9000km i prominia ga  :icon_biggrin:
SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline Mr J

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #9 : 29 Srpanj, 2007, 11:55:43 »
a to je bila cista nesreca sto je nakon 2 dana crklo... ni jedna ni druga strana nisu mogle utjecat na to.
ja kad bi prodavao takav motor,ogradio bi se od bilo kakvih prituzbi. obasnis kakvo je stanje i da svaki cas moze nesto crknut pa ko voli nek izvoli.
posteno!

Ali kada oni meni kazu da je taj dragster premija, pa j****u misa to samo sto se ne raspadne, ako zelis vidjeti odfurat cu se da vidis na sta to lici...

Offline eladio

• We are the Borg
  • administrator
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG
  • Moj Skuter: Xciting 400i
  • Moja Kaciga: SMK Hybrid
  • MojSpuh: Yasuni black ed.
« Odgovori #10 : 29 Srpanj, 2007, 12:40:38 »
a o cemu se radi?  :toothy3:

...posto dugo radim u prodaji znam samo jedno.. oni koji kupuju previse vjeruju i preslabi su za dogovore.. i cesto su uzbudjeni i lako ih je preveslati..

kad kupujes trebas :
..traziti jamstvo jer se ono samo po sebi ne podrazumjeva!
..traziti detaljne informacije o proizvodu, i trebas se kuziti u to sto kupujes..

..ako si upoznat sa svime time, onda nema vise plakanja kad se nesto desi.. i dobra je volja prodavaca ako zeli prihvatiti reklamaciju

...e sad, ako netko laze samo da proda.. .to je onaj drugi par rukava, svatko ima neke svoje nacine da izvuce nazad novce ili da odustane jer je s krivim imao posla..

kupac je vlasnik novca i treba pazit kako raspolaze s vlastitime..

posten prodavac kaze i mane, on to nije duzan ..

.. i na vama je da procjenite prevarante od postenih.. 

primjetite ivanm kako prodaje , od takvih treba kupovati jer taj te ne zeli poslije imati na dusi i sve ti kaze.. i nakon sto kupis je tvoj problem sto nisi iskalkulirao sve to sto ti je rekao , iako vjerovatno jesi i zadovoljan si s time sto si dobio..

e sad, nisam nista rekao sto vecina nezna...

budite savjesni i strpljivi sa vlastitim novcem i nemojte kriviti prodavaca sto ste VI dali njemu novac jer je ocito i VASA kriva (ili dobra ) procjena

poslije jebhanja nema kajanja  :redface:
kazu tko ne riskira , ne profitira..

« Zadnja izmjena: 29 Srpanj, 2007, 12:42:55 eladio »
Mi ništa ne obećavamo, i to ispunjavamo!

Offline Punisher

• maxi forumaš
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: Piaggio X8 150
  • Moja Kaciga: Nolan N62
« Odgovori #11 : 29 Srpanj, 2007, 18:58:28 »
Jel se može znati o čemu se ovdje radi  ???
Who's looking for punishment ??

Offline ivanm

• Tržnica : (+14)
  • maxi forumaš
« Odgovori #12 : 29 Srpanj, 2007, 22:17:37 »
ukratko:
http://forum.svijetskutera.com/index.php?topic=27698.0

nema tu poštenja i nepoštenja, u trgovini svaka strana želi izvuč maksimum, i to je jasno..
na rabljenu robu nema garancije, sistem:
pogledaš->platiš->voziš..
tak sam ja kad sam kupio pežoa, izvana je izgledao picikato, a kad sam ga vozio par dana i otvorio deklo skužio sam da rolice nisu nikad mijenjane, da ju izderale vario..
amortizeri su obadva propišali od stajanja, a skuter je imao samo 7000 km, i odma sam morao uložit još 1500 kn  da se mogu uopće vozit..
tak to ide..
il odeš u dućan i kupiš novo..

Offline X-Thug

• maxi forumaš
  • Osobni Text?
  • Moj Skuter: BMW E91
« Odgovori #13 : 30 Srpanj, 2007, 00:49:08 »
ukratko:

nema tu poštenja i nepoštenja, u trgovini svaka strana želi izvuč maksimum, i to je jasno..
na rabljenu robu nema garancije, sistem:
pogledaš->platiš->voziš..
tak sam ja kad sam kupio pežoa, izvana je izgledao picikato, a kad sam ga vozio par dana i otvorio deklo skužio sam da rolice nisu nikad mijenjane, da ju izderale vario..
amortizeri su obadva propišali od stajanja, a skuter je imao samo 7000 km, i odma sam morao uložit još 1500 kn  da se mogu uopće vozit..
tak to ide..
il odeš u dućan i kupiš novo..
pogledaš->probni đir->đir do mehaničara->odustaneš od tog skuta zbog nekih stvari i kupiš novi ili dalje tražiš neki drugi polovni
...........1...........8...........7...........

Offline Punisher

• maxi forumaš
  • Moj Skuter: Piaggio X8 150
  • Moja Kaciga: Nolan N62
« Odgovori #14 : 30 Srpanj, 2007, 08:16:17 »
ukratko:
Na žalost ne mogu pogledati jer trebaš biti član što ja nisam i ne želim bit nakon sr*nja koje sam trebao prolazit da na kraju ne dobijem aktivaciju...

Ugl mislim da sam skužio o čem se radi...

MrJ ako si ga sredio pa prodao, ako je neki dio otkazao i nakon dan (dio koji je novi ili za kojeg znaš da bi trajao), nije tvoja krivica.

Svaka čast na poštenju da mu probaš pomoći ali kao što je ivam rekao nema tu garancije i nisi mu dužan ništa pomagati ni raditi ako ne želiš...
Who's looking for punishment ??

Offline Mr J

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #15 : 30 Srpanj, 2007, 11:43:56 »
Nije rijec o meni...  :icon_thumright: