Ostalo > Svijet računala i mobitela

COD 4 Multiplayer

<< < (7/14) > >>

Luka 0101:

--- Citat: BlackNaranča - 04 Ožujak, 2010, 06:22:42 ---namjerno sam napisao taj post da mi se javi nadobudni HC nub kao ti :DDDD

hahahaha  ,,,,,,,  pre smjesno  

jeli ti dovoljno da kazem da sam igrao za novac? cod4 2 godine cod2 od kad je izasao :/  cod1 na lanu... dok jos nije bilo dsla u hr

hc je za nubare ti mozes govorit sto hoces.. jer nakon sto 2 godine igras na promodu (racunajuci pocetni pam)  i dodes na hc.. to je smjesno..

--- Kraj citata ---
sad bi ti nesto rekao al nije u duhu foruma...
moj savjet... nemoj tu dolazit pricat gluposti jer mi ne pusimo te spike...

BlackNaranča:

--- Citat: wonderkid - 04 Ožujak, 2010, 10:33:58 ---po meni najvise je vazan fps,ja znao imat po 50 fpsa i dodem u facu protivniku koji ima preko 300fpsa i uvijek me ubije dok ja njemu ispalim 5 metaka on meni 15 tako da

--- Kraj citata ---

yep nemoj uopce igrat ako nemas 125 lock, nema smisla..(kompetativno)

a ova dvojica posvise ovaj sule i ovaj luka ko vam je kriv kad ste low :D

wonderkid:

--- Citat: BlackNaranča - 04 Ožujak, 2010, 22:38:43 ---yep nemoj uopce igrat ako nemas 125 lock, nema smisla..(kompetativno)

a ova dvojica posvise ovaj sule i ovaj luka ko vam je kriv kad ste low :D

--- Kraj citata ---
ne kuzim zkj svi na 125 ili na 250 lockaju,zbog cega,moze pojasnjenje

BlackNaranča:
pa gel to nema takve veze dal ces ti lockat 125. 150, 200   nego minimum nekakav za optimalno igranje da drugi igraci nemaju preveliku prednost nad tobom je 125,   zasto lockat , zbog toga jer ako nemas lockan fps on varira u dimu i normalno i tada imas fps dropove kad udes u dim ili negdje..
naprimjer lock na 333 fpsa ti omogucuje extra jumpanje po mapi, 250 lock ti omoguucuje preskakanje vecih zidova, i jumpanje, a 125 ti omogucuje tek da igras normalno.. kad bi imao 1000 fps lock, protivnicki igraci te nebi mogli cuti dok bi trcao po mapi :D

wonderkid:
uf kad bi to tako bilo,neznam zkj imam tak malo fpsa,imam dobar komp ali imam integriranu graficku,jel to moze biti do nje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju