Ostalo > Svijet računala i mobitela

COD 4 Multiplayer

<< < (6/14) > >>

andre@26:

--- Citat: White - 02 Ožujak, 2010, 23:28:02 ---starija verzija????skini si 1.7,i updejtaj pb

--- Kraj citata ---
Sve je to napravljeno ali opet nece.

--- Citat: sule - 02 Ožujak, 2010, 23:29:14 ---da kazes sta ti pise barem  ???

--- Kraj citata ---
Ujek iste igluposti: npr. da je server pun a ima ih samo 10/40, kao da mi je los ping, da me admin saveza izbacio, da sam banovan na tom serveru i tako dalje.

Luka 0101:

--- Citat: BlackNaranča - 03 Ožujak, 2010, 04:22:59 ---lijepo da vama tata objasni, igran cod4 mp vec 2 godine ( jedno vrijeme semi pro, top 50cb i taj dir)  i svi vi koji igrate HC, ja vas nemogu shvatit kako to mozete igrat, to samo igraju noobovi, svaki put kad dodem na neki HC server me kickaju jer me proglaes haxerom zbog 60:5 scora.. -.-

play promod... to je sve sto cu vam reci o cod4 .. nabavite org cd key za nekih 90 kn i igrajte, a probajte u sto sirem krugu zaobici ove domace noob servere poput PBCT ili BAD BOYS...

BB Zdenko rula i to je to cya around! xDD

pozz od ex HR System-a 

--- Kraj citata ---
kao prvo... sino, ni guzicu si sam jos neznas obrisat...
kao drugo... jel ti uopce znas sto je to pro ili semi-pro...
kao trece... malo smo si nadobudni... al dobro vjerujem ti da mozes imati takav score... znaci ako si kamper... jer u rushu je tesko to postici na HC-u...

stoga, smiri malo dozivljaje i nemoj nam se obracat ko da si bog..

pro....  :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:

BlackNaranča:

--- Citat: Luka 0101 - 03 Ožujak, 2010, 21:08:42 ---kao prvo... sino, ni guzicu si sam jos neznas obrisat...
kao drugo... jel ti uopce znas sto je to pro ili semi-pro...
kao trece... malo smo si nadobudni... al dobro vjerujem ti da mozes imati takav score... znaci ako si kamper... jer u rushu je tesko to postici na HC-u...

stoga, smiri malo dozivljaje i nemoj nam se obracat ko da si bog..

pro....  :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:

--- Kraj citata ---

namjerno sam napisao taj post da mi se javi nadobudni HC nub kao ti :DDDD

hahahaha  ,,,,,,,  pre smjesno  

jeli ti dovoljno da kazem da sam igrao za novac? cod4 2 godine cod2 od kad je izasao :/  cod1 na lanu... dok jos nije bilo dsla u hr

hc je za nubare ti mozes govorit sto hoces.. jer nakon sto 2 godine igras na promodu (racunajuci pocetni pam)  i dodes na hc.. to je smjesno..

wonderkid:
po meni najvise je vazan fps,ja znao imat po 50 fpsa i dodem u facu protivniku koji ima preko 300fpsa i uvijek me ubije dok ja njemu ispalim 5 metaka on meni 15 tako da

sule:
@blacknaranca - aj molim te prestani pisat gluposti ..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju