Ostalo > Svijet računala i mobitela

Racunar Pitanje?!

<< < (4/6) > >>

Rossi:
evo ga ...naso sam problemos..barem mislim da jesam.....skino sam jedno 5 programa za testiranje rama...uglavnom pokrene se preko flopya i na starupu se boota program i tamo testira memoriju ....na svakom tom programu mi je pokazo da ima greska na jednom ramu....sad neznam kojem ...uzet cu sutra pa ih cupat redom ...j**** li ti Corsair cijeli i njihov ram .......

PROOF:
meni je to bilo do windowsa...instaliro nove i vise nista :S sve super...

Rossi:

--- Citat: PROOF - 22 Veljača, 2010, 14:40:24 ---meni je to bilo do windowsa...instaliro nove i vise nista :S sve super...

--- Kraj citata ---
ja sam inslitro jedno 10 windowsa ajde sve kontam to je ..prvo xp jedan pa xp sa drugog cd ..pa vistu...pa win 7 ...na svakom isto sranje....a i ovi programi su rekli svoje tako da memoriju ima da pojedem koja bude sjebana..

Rossi:
 :toothy9: :toothy12: :toothy3: :toothy10: :laughing3: :laughing11: :laughing6: :laughing7:...napisa ja post iznad ....kliknu posalji i samo sto posla post.....plavi ekran i resetova se racunar hahah :D joj ako ga nogom jednom spucam iskocit ce mu sva voda iz sistema ....odma ce proradit .....

walkay:
Ram memorija te zeza! Ako imas 2 komada ili ti radi u dual, onda ili nisu jednaki, ili druga serija. Maticna ploca ti ne ucitava normalno memorije ili zbog neceg, ne moze kontrolirati, pa ti restartira! Kad igras koristi puno vise memorije a kad ti popuni chipove na memoriji onda ti izbaci taj blue screen, onda ti restartira! Ja sam imao slucaj: kupio sam komp imao sam 2x1 gb dual kingmax 800mhz, kasnije sam uzeo jos jedan od 2 gb isto kingmax 800mhz! Dok sam imao XP radio je super, posto XP nije ucitavao 4 gb nego samo 3 i nesto! Stavio sam Win 7, 10 min je radio i stalno mi je izbacio taj blue screen! Na kraju sam morao izvaditi memorije od 1 gb i kupio sam jos jedan od 2 gb! Sad imam 2x2gb kingmax 800mhz i radi savrseno! Sigurno je nesto sa memorijama! Sretno!  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju