Ostalo > Svijet računala i mobitela
Racunar Pitanje?!
dhorvat:
Posudi od nekoga jače napajanje pa probaj. Moraš si sam dijagnostiku napravit. Imaš raznih bootabilnih programa za testiranje hard diska i memorije. To skini i pokreni pa vidi. Ako nije napajanje, disk ili memorija onda si 100% siguran da je procesor ili matična
speed:
--- Citat: dhorvat - 22 Veljača, 2010, 09:27:31 ---Posudi od nekoga jače napajanje pa probaj. Moraš si sam dijagnostiku napravit. Imaš raznih bootabilnih programa za testiranje hard diska i memorije. To skini i pokreni pa vidi. Ako nije napajanje, disk ili matična onda si 100% siguran da je procesor ili matična
--- Kraj citata ---
malo si mi pospan :glasses2: :glasses2: :glasses2:
e da napomenem,mijenjao sam napajanje i procesor,ipak je maticna bila :laughing6: :laughing6: :laughing6:
Rossi:
ne vjerujem da je do napajanja ...ova napojna je 600w Sharkoon....tako da nema potrebe za jacom.....Sto se tice testova radio sam sve moguce testove .....skino i 3dmarkove pc markove ...razne testove za grafu ..za hdd...i u tim testovima ...nek se vrte po cijeli dan nista se nece desit....stavio sam bio na 3dmarku i pc marku da se ponavljaju testovi kamaru puta ..... i radio je par sati..kad sam se vratio ..normalno sve.....problem je u igrama samo i ponekad mozda 1 u mjesecu dok sam na msn..facu ili slicno....a nista probat cu cupat jedno po jedno i posudit od nekog te komponente da vidimo sta je ...nema druge...moze bit bilo sta jbg....
dhorvat:
--- Citat: Rossi - 22 Veljača, 2010, 11:26:59 ---ne vjerujem da je do napajanja ...ova napojna je 600w Sharkoon....tako da nema potrebe za jacom.....Sto se tice testova radio sam sve moguce testove .....skino i 3dmarkove pc markove ...razne testove za grafu ..za hdd...i u tim testovima ...nek se vrte po cijeli dan nista se nece desit....stavio sam bio na 3dmarku i pc marku da se ponavljaju testovi kamaru puta ..... i radio je par sati..kad sam se vratio ..normalno sve.....problem je u igrama samo i ponekad mozda 1 u mjesecu dok sam na msn..facu ili slicno....a nista probat cu cupat jedno po jedno i posudit od nekog te komponente da vidimo sta je ...nema druge...moze bit bilo sta jbg....
--- Kraj citata ---
Uh, nisam baš gledao detaljno pa sam bubnul i živ ostal, ali ovo mi izgleda ko da nešto ne valja sa matičnom ili RAM-ovima. Kreni od RAM-a, to je najjednostavnije
dino_sk:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 22 Veljača, 2010, 01:58:27 ---Hard disk, tri put sam imao taj problem i evo već treći hard u kompjuteru...ako ti je hard star 3 godine i više već mu je vrijeme
--- Kraj citata ---
moj odbrojava 10-tu godinu (maxtor 120gb) i nikad problma :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju