Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Piagio Beverly 250i.e

<< < (8/10) > >>

vx:

--- Citat: Mislav46 - 24 Veljača, 2010, 20:47:08 --- gledaj nije da govorim to bez razloga, znam ja da je tamo hrpa inzinjercica al nije mi jasno, da je toliko bolji variomat od serijskog da idu toliko teze rolice......   :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

serijski variomat i multivar nemaju veze jedan s drugim!!! opet ću ti ponoviti drugačiji je kut,drugi centralni feder i razvijanje snage....

mislim ako ovo ne shvaćaš  :dontknow: nećemo se dalje ni truditi objašnjavati ti...jer nažalost nema smisla  :sad3:

što se tiče teme, mislim da je sve rečeno.....

Mislav46:

--- Citat: vx - 24 Veljača, 2010, 21:21:00 ---serijski variomat i multivar nemaju veze jedan s drugim!!! opet ću ti ponoviti drugačiji je kut,drugi centralni feder i razvijanje snage....

mislim ako ovo ne shvaćaš  :dontknow: nećemo se dalje ni truditi objašnjavati ti...jer nažalost nema smisla  :sad3:

što se tiče teme, mislim da je sve rečeno.....

--- Kraj citata ---
vidio sam ja i prvi put znaš, samo sam rekao zašto mi nije bilo jasno.....ajde ponovi mi jos jednom nisam shvatio ovo, drugačiji je kut,drugi centralni feder i razvijanje snage.... ::) drugčiji kut ima najviše logike, a s ovim centralnim nisam bas osjetio razlike, vjerojatno se dobije na meduubrzanju al to je zanemarivo....

vx:
davno, dok još nisam znao....razmišljao sam kao i ti. znači na vx-a sam bio stavio multivar , naravno nisam stavio centralni ni odgovarajuće kugle  :angry7:,nego lakše jer sam želio bolji start  :toothy12: i naravno, moj motor je tada išao lošije od serijale.....  da mi je bar tada netko  rekao (kao ja tebi sada),poslušao bi savjet i nebi kupio polovni multivar bez centralnog federa s neodgovarajućim kuglama  :icon_thumright:

ti nisi osjetio razliku,ali momci u malossija nisu ništa osijećali već su stvar prepustili valjcima  :binkybaby:

Marekvz1:

--- Citat: Mislav46 - 24 Veljača, 2010, 22:15:19 --- vidio sam ja i prvi put znaš, samo sam rekao zašto mi nije bilo jasno.....ajde ponovi mi jos jednom nisam shvatio ovo, drugačiji je kut,drugi centralni feder i razvijanje snage.... ::) drugčiji kut ima najviše logike, a s ovim centralnim nisam bas osjetio razlike, vjerojatno se dobije na meduubrzanju al to je zanemarivo....

--- Kraj citata ---

Nije zanemarivo,razlika je osjetna.

Mislav46:
dobro se vidi na videu kako moj vx ide.....malossi multivar s centralnim, 9,5g rolice i zuti federcici na kvacilu....nisam rekao da se nedobije s centralnim ali gotovo da nema razlike, koliko je on 10% mekši možda??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju